Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új lemezzel jelentkezett Cliff Burton eredeti zenekara

Májusban új lemezzel jelentkezett a Trauma, Cliff Burton eredeti zenekara. A csapatban jelenleg Greg Christian, a Testament volt basszere játszik a legendás poszton.

0628trauma

The Rage címmel megtekinthető egy szöveges videó a Traumától, a május 11-én megjelent As The World Dies albumról. A kultikus Bay Area-csapatban jelenleg Greg Christian, a Testament alapfelállásának basszusgitárosa játszik Cliff Burton egykori posztján, a csapat tagjai mellette Donny Hillier énekes, Steve Robello és Joe Fraulob gitárosok, illetve Kris Gustofson dobos.

A lemezen az alábbi dalok szerepelnek:

trauma_c01. The Rage
02. From Here To Hell
03. As The World Dies
04. Gun To Your Head
05. Last Rites
06. Run For Cover
07. Asylum
08. Entropy
09. Cool Aid
10. Savage

A Metallica 1982-ben a Traumából csaklizta el Cliff Burtont, és a kedvéért még San Franciscóba is hajlandóak voltak felköltözni Los Angelesből. Burton lemezen mindössze egy Trauma-felvételben szerepelt, a Metal Massacre II válogatásra felkerült Such A Shame-ben, de távozása után a zenekar 1984-ben még kiadott egy lemezt Scratch And Scream címmel. A banda 2013-ban, egykori társuk születésének 51. évfordulóján évtizedek csendje után újjáéledt egy speciális friscói buli erejéig. Utóbbi többek között azért volt különleges, mert olyan dalokat is elővettek, amelyekben szerzőként Burton keze is benne volt, ám a közönség azelőtt soha nem hallhatta őket sem koncerten, sem rögzített formában. A banda 2015-ben egy Rapture And Wrath című új anyagot is kiadott.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.