Shock!

május 16.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új felállásban turnézik majd az Angerseed

0419angerseedeMegújult felállásban fordul rá a nemrég kiadott The Proclamation lemez turnéjára az Angerseed: a zenekar új gitárossal, új basszerrel és új dobossal koncertezik majd, de azt ígérik, hogy a változások ellenére soha nem pörgött annyira a motor, mint most fog.

„Mint már bizonyára sokan tudjátok, a The Proclamation lemez felvétele előtt távozott a zenekarból Fehértóy Péter gitáros és Bodnár Csaba basszusgitáros", áll az Angerseed közleményében. „A lemez felvételeiben még részt vettek, illetve a lekötött koncerteket is velük játszottuk le január végéig. Köszönjük az eddigi közös munkát és sok sikert kívánunk nekik a jövőben! Továbbá hasonlóakat kívánunk Szendi Attilának, aki közel három évig segített ki minket a doboknál."

Természetesen az Angerseed egy pillanatra sem áll meg, sőt, a lemezmegjelenés okán idén kapcsol az eddigi legmagasabb fokozatra. „Sok kisebb-nagyobb koncert és fesztiválfellépés vár ránk és rengeteg egyéb tervünk is van 2016-ra. Az év végéig tartó koncertezés ezen a héten pénteken indul be egy szatmárnémeti bulival, másnap pedig a Full Of Anger Double Disaster Fesztiválon játszunk Debrecenben, ahol dupla lemezbemutató várható! Lázasan készülünk ezekre a bulikra, hiszen ezeken debütál majd az Angerseed módosult felállása. Tartsatok velünk idén is, találkozunk szombaton a Full Of Anger Double Disaster Fesztiválon és ahol csak lehet 2016-ban!"

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.