Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új énekes a Bálnalovasban

Perutek János, azaz Peru lett a Bálnalovas új énekese. A Polly Is Deadből ismert Polonkai Tamás vezette csapat már dolgozik a következő album dalain.

0627balnalovas

A Bálnalovas első nagylemeze 2013 tavaszán jelent meg Holdraforgó címmel. A formáció központi figurája Polonkai Tamás gitáros, a Polly Is Dead egykori dalszerzője, aki eredetileg sajátos projektként indította a csapatot, ami azonban később önálló életre kelt, és hagyományos zenekarrá fejlődött. A csapat a Polly Is Deadre is jellemző grunge-os, a '90-es években fogant hangzásvilágban alkot, és eleinte minden dalukban más énekelt, végül azonban a Dereng frontembere, Máris Viktor, azaz Nárcisz lett a stabil frontember. Később új taggal bővültek Bóta Nóri személyében, ám a felállás hosszabb távon nem vált be, és most friss igazolás áll a fronton Peru, azaz Perutek János személyében, aki többek között egy Kyuss-tribute-ból lehet ismerős, de több tévéműsorban is szerepelt, így például a The Voice magyar verziójában vagy az Éjjel-nappal Budapestben.

A csapat hamarosan közzétesz egy dalt az új emberrel, majd ősszel koncertek következnek, utána pedig a második album megjelenése is várható.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.