Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dallal emlékezik a néhai Marcel Jacobra a Talisman

Friss dallal jelentkezett a Talisman. A Save Our Love ugyanakkor természetesen nem jelenti a Marcel Jacob basszer/főnök tragikus halála óta inaktív zenekar újjáéledését.

0201mj

Save Our Love címmel új számot mutatott be a Talisman, akik tizenöt éve halott basszerükre, Marcel Jacobra emlékeznek a dallal. A témát Jeff Scott Soto énekes és Pontus Norgren gitáros írta, de szerepel benne a banda dobosa, Jaime Borger is, vendégként pedig Mic Michaelit, a Europe billentyűsét, Johan Niemann basszert (Evergrey) és vokálfronton Soto régi zenésztársát, BJ-t is felvonultatja. „Idén január 30-án ünnepelte volna 60. születésnapját Marcel Jacob – mondja a zenekar a dalról. – Ebből az alkalomból szerettük volna ráirányítani a fényt a mentális betegségekre, ugyanis túl sokan veszítik el túl korán a szeretteiket, a barátaikat.”

Marcel Jacob 1989-ben alapította a Talismant, miután John Norummal, Yngwie Malmsteennel és a korai Europe-pal is zenélt. A dallamos rockszíntéren kultikus albumok sorát készítő banda több ízben is leállt, hogy aztán újjáéledjen, ám 2009-ben végleg befejeződött a történetük, Jacob ugyanis az év nyarán önkezével vetett véget életének.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.