Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új basszusgitáros a Fear Factory soraiban

Matt DeVries lett a hamarosan új lemezzel jelentkező Fear Factory új basszusgitárosa. Matt korábban a Chimairában játszott gitárosként, majd a Six Feet Under bőgőseként zenélt az utóbbi hónapokban. Chris Barnes csapatát a múlt héten hagyta ott – eszerint nem véletlenül...

„Nagyon örülünk, hogy Matt basszusgitározik majd nálunk. Úgy érezzük, nagyszerűen kiegészíti majd a turnéfelállást. Nagyon régóta barátok vagyunk, és óriási muzsikus, aki tökéletes hangszer lesz a Fear Factory gépben", áll Dino Cazares gitáros és Burton C. Bell énekes sajtónyilatkozatában. „Dino és Burton arra kértek, hogy csatlakozzak egyik kedvenc zenekaromhoz. 1992 óta Fear Factory rajongó vagyok, és nem is lehetnék izgatottabb most, hogy tagja lehetek ennek a hihetetlen csapatnak. Számtalanszor játszottunk ugyanazon színpadokon, és most hihetetlenül boldog vagyok, amiért mindezt azonos időben tehetjük majd", mondja DeVries is. Matt az előző basszer, Byron Stroud helyét veszi át a zenekarban, aki a 2003-as újjáéledés óta zenélt a Fear Factory soraiban.

A Los Angeles-i kibermetalosok új lemeze, a konceptuális The Industrialist valamikor nyáron jelenik meg. Producere Rhys Fulber volt, de a munkálatokba az egykori Machine Head gitáros Logan Mader is besegített, a keverésért pedig Dino mellett Greg Reely felelt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.