Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új Anthrax: Among és We've Come érzésvilágot ígér Caggiano

Minden jel szerint szeptemberben tényleg megjelenik az Anthrax régóta esedékes új nagylemeze, és mivel a csapat tagjai most már ismét következetesen Worship Musicként hivatkoznak az anyagra, valószínűleg a cím sem fog változni. Ezúttal Rob Caggiano gitáros magasztalta egy kicsit a friss (…) szerzeményeket.

„Eleinte nem igazán tudtam, mit várjak Joey Belladonnától”, nyilatkozta Rob Caggiano a Geeks Of Doomnak. „Azelőtt csak olyan Anthrax felállásban játszottam, ahol John Bush énekelt, és teljesen elégedett is voltam ezzel, hiszen John fantasztikus énekes és nagyszerű fickó. Joeyt nem is ismertem, talán egyszer találkoztunk korábban New Yorkban. De az első közös bulink Lengyelországban fenomenálisan sikerült. Jobban énekel most, mint valaha, és a zenekar is gyilkos módon szólal meg vele. Remek frontember, tényleg mind nagyon örülünk neki, hogy itt van velünk a fedélzeten.”

Caggiano szerint a szeptemberre várható Worship Music lemez igazi zúzós Anthrax albumnak ígérkezik. „Benne van minden elem. Bizonyos momentumoknál az Among The Living szellemisége köszön vissza, de közben a We’ve Come For You Allhoz képest is előrelépést jelent. Joey hihetetlenül jól énekel, őt is nagyon felspannolta ez az egész. Mindannyian rengeteget melóztunk ezeken a nótákon, örökkévalóságnak tűnik az a munka, amit az albumra fordítottunk, így aztán jó végre tényleg befejezett formában hallani a zenét a megfelelő énekessel.”

Egyelőre még nem tudni, pontosan milyen dalok kerülnek fel a Worship Musicra, és az sem világos, hány szerzemény mentődött át a belladonnás változatra a lemez eredetileg Dan Nelson által felénekelt első verziójáról. A Fight 'Em Till You Can't biztosan szerepel majd rajta, hiszen ezt már az aktuális koncerteken is játssza a csapat. Emellett a Judas Priest tiszteletére is felvettek egy dalt, ami jelenleg szimplán csak Judas Priest munkacímen fut. A Worship Music kiadója Amerikában a Megaforce, Európában a Nuclear Blast lesz. A csapat nyáron több fesztiválon is fellép az öreg kontinensen, ezeken azonban a sepulturás Andreas Kisser helyettesíti majd Scott Ian gitárost, akinek akkortájt születik meg első gyermeke.

Az Anthrax klasszikus 1993-as Sound Of White Noise lemezéről itt írtunk.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.