Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új albummal stúdiózik Ozzy Osbourne, a koncertszínpadokra 2022-ben térhet vissza

A Planet Rocknak adott interjút Ozzy Osbourne és neje/menedzsere, Sharon. Az elhangzottak szerint az énekes a jelenlegi állás szerint 2022-ben indul majd turnéra, jelenleg pedig éppen egy újabb lemezen dolgozik.

0110ozzy

Év elején jelent meg Ozzy Osbourne aktuális nagylemeze, az Ordinary Man, az énekes pedig épp egy svájci gyógykezelésre készült tavasszal, amikor a világjárvány keresztülhúzta mindenki számításait. Mint közismert, a decemberben 72 éves születésnapját ünneplő Ozzy amúgy is törékeny egészségi állapota különösen rosszra fordult az utóbbi években, hiszen egy elfertőződött kézseb okozta komplikációkon, csaknem végzetes kimenetelű vírusos megbetegedésen éppúgy átesett, mint egy durva otthoni esésen, amely után komoly műtétekre és hosszas hónapok lábadozására volt szükség. Emellett pedig nyilvánosságra hozták Parkinson-kóros diagnózisát is.

Egy friss interjúban az Osbourne házaspár most beszámolt az aktuális tervekről. „Heti öt napon fizioterápián veszek részt”, mondta Ozzy. „Lassan, de biztosan kezdek… de kérdezd inkább Sharont, ő jobban el tudja mondani, mennyivel jobban vagyok, mint lehetnék.” „Ozzyt eléggé visszavetette, amikor mindenkinek karanténba kellett vonulnia, mert nem tudott fizioterápiára járni”, közölte Sharon. „Majdnem öt hónap telt el kezelések nélkül, és ebben az öt hónapban mindketten a kanapén döglöttünk, tévéztünk és ettünk. Ez nem tett neki jót, de most visszatért a járvány előtti állapotához. Minden nap látom az előrelépést, de Ozzy számára nehéz ez az egész, hiszen senki sem a saját valós állapotát látja. Javul, tényleg. Vissza fog térni a színpadra is.”

Sharon 2022-re tervezi az énekes turnéfrontos reaktiválását. „Már mindenki köti a turnéit 2022-re, így aztán őrületesen nehéz megtalálni a lehetőségeket. A koncertszervezők és a helyek is belebolondulnak, hogy mindenkit ismét pályára állítsanak. Izgalmas időszak lesz, amikor visszatérnek a zenekarok. Mindenki örülni fog neki. Ozzy turnéját is újrakötöttük. Nagy-Britanniába 2022-ben térünk vissza. Megyünk tovább, mintha mi sem történt volna. Most egy sor tévéfellépést rögzítettünk – az embernek haladnia kell előre, amíg nem indulhat be újra a koncertezés. Ozzy pedig most is stúdiózik, és egy új lemezen dolgozik. Készül az élettörténetéről egy film, és el kell készítenie hozzá a soundtracket is. Fogalmazzunk úgy, hogy adok majd neki elég munkát!”

Egyelőre nem tudni, hogy az említett album az Andrew Watt gitárossal már korábban beharangozott produkció, vagy esetleg egy másik vállalkozás a filmhez kapcsolódóan.

 

Hozzászólások 

 
#4 asvader 2020-10-15 13:10
Ha valakinek az életéből lehet odabaszós filmet csinálni, akkor az Ozzy. Ovastam a könyvét, elég beteg :) Csak nehogy valami tündérmese legyen, mint szegény Freddie esetében.
Idézet
 
 
#3 MATEo9 2020-10-14 14:50
Idézet - Duke:
Sharon most nem kizsákmányolja a szegény beteg embert, hanem célt ad neki az élethez.

És ahogy tette is '79ben.
Idézet
 
 
#2 Duke 2020-10-14 14:07
Idézet - bogar:
"Fogalmazzunk úgy, hogy adok majd neki elég munkát!”

Fogalmazzunk úgy, hogy akarom préselni belőle az utolsó centet is.


Szerintem itt - Sharon közmondásosan khm... anyagias természete ellenére - nem erről van szó. Ozzyt valószínűleg már csak az tartja életben, hogy zenével foglalkozik, és készül a színpadi visszatérésre. (Még ha ez egyáltalán nem is biztos, hogy valaha meg fog tudni valósulni.) Ha ezt elvennék tőle, ha nem látna többé perspektívát maga előtt, abban a pillanatban feladná a harcot a betegségei ellen, és pár hónapra rá már temetnék is. Sharon most nem kizsákmányolja a szegény beteg embert, hanem célt ad neki az élethez.
Idézet
 
 
#1 bogar 2020-10-14 13:05
"Fogalmazzunk úgy, hogy adok majd neki elég munkát!”

Fogalmazzunk úgy, hogy akarom préselni belőle az utolsó centet is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.