Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Úgy szólunk, mint amikor egy progos csapat lejjebb hangol, és lenyesi a zenéjéről a felesleges zsírt”

0427badwolvesBemutatta első teljes dalát a Bad Wolves. A friss formációban a Devildriver, a God Forbid, az In This Moment, a Bury Your Dead és a Divine Heresy egykori és jelenlegi tagjai egyesítették erőiket.

Már csak a nevek alapján is mindenképpen érdemes lesz odafigyelni a Bad Wolves nevű friss formációra, amelyben John Boecklin dobos (Devildriver), Tommy Vext énekes (Divine Heresy), Doc Coyle gitáros (God Forbid), Chris Cain gitáros (Bury Your Dead) és Kyle Konkiel basszer (In This Moment) fogott össze. A zenekar első nagylemeze valamikor még idén megjelenik. „Úgy szólunk, mint amikor egy súlyos, kicsit progos csapat lejjebb hangol, és lenyesi a zenéjéről a felesleges zsírt”, jellemzi az irányvonalat Boecklin. „Az én gondolkodásomat igazából az változtatta meg, amikor megnéztem az újjáalakuló turnén a Faith No More-t. Álltam ott, és belém hasított, hogy nem akarok olyan metalbandában játszani, ahol végig csak ordítás megy. Súlyosak vagyunk, de ugyanakkor dalról dalra változnak az összetevők.”

A majdani első nagylemez Mark Lewis producerrel készült el az Audiohammer stúdióban, és most Learn To Live címmel meghallgatható tőlük az első teljes szerzemény.

 

Hozzászólások 

 
#4 Benya 2017-05-30 18:55
Lehet,hogy tucat meg soxor vótmá ilyen de nekem nagyon bejön !
Idézet
 
 
+2 #3 Vox 2017-05-02 18:15
John Boecklin kilépését a DD-ből nem igazán értem, pláne annak a fényében, hogy azóta semmi érdemlegeset nem hallottam tőle. Ez megint olyan semmilyen, tizenkettő-egy-tucat nu metal, "betonkemény arcokkal", üvöltéssel meg az elengedhetetlen dallamos refrénnel, mer' amúgy érző szív dobog a zene legmélyén. Boecklin az egyik legjobb ma is aktív dobos és csak ennyire futja? :/
Idézet
 
 
#2 Venter 2017-05-02 17:07
kár, hogy ilyen értelmezhetetle nül mélyre hangolták a gitárokat. ettől nem lesz ereje, csak búg az egész.
Idézet
 
 
#1 cápaidomár 2017-05-02 16:57
Ez úgy szól, mintha a KSE dzsentet (vagy mit) akarna játszani.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.