Shock!

február 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tred: szupergroup-veterán zenészek szupergroupja

Már kissé nekünk is fárasztó állandóan újabb és újabb szupergroupok – vagy annak csúfolt formációk – megalakulásáról beszámolni, de mit tehetünk: a Blabbermouth értesülései szerint Tred néven ismét egy ismert zenészekből álló csapat bontogatja szárnyait.

A portál értesülései szerint a Tred sorait Ripper mellett a Twisted Sister dobos A.J. Pero, az anime-szupergroup Animetal USA-ben is érdekelt Rudy Sarzo basszusgitáros, illetve a szintén szupergroupnak tekinthető Adrenaline Mob szólógitárosa, Mike Orlando erősítik még. Azt már inkább csak a teljesség kedvéért tesszük hozzá, hogy Ripper és Sarzo (a képen együtt) egy tribute szupergroupban is érdekeltek a Dio Disciples révén. A banda már nagyban stúdiózik 2012-re várható első lemezének anyagával, a megjelenést pedig a tervek szerint európai és amerikai koncertek is követik majd. A tagok egyenes, direkt hard rockként határozzák meg saját stílusukat.

Ripper másik szupergroupja, a Charred Walls Of The Damned kettes számú albuma, a brutálisan jól sikerült Cold Winds On Timeless Days egyébként még meleg, október 11-én került a boltokba.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 zombee 2011-10-18 14:30
Kíváncsi vagyok, a szupergruppok szupergruppjain ak a szupergrupptagj ai mikor állnak össze egy übermegahipersz upergruppba. Rudy Sarzo meg 20 éve számított nagy névnek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.