Shock!

október 05.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

További újdonságok debütáltak a Foo Fighters koncertműsorában

Jövő hétfőn Budapesten lép fel a Foo Fighters. Dave Grohlék Izlandon, a hétvégén két új dalt is beépítettek a koncertműsorba.

Húsz év után visszatér Budapestre az egyik utolsó nagy amerikai stadionrock-banda: június 26-án a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik a Foo Fighters. Dave Grohl zenekara eddig mindössze egyszer lépett fel Magyarországon, méghozzá az 1997-es Szigeten, de a csapat akkoriban még messze nem számított akkora névnek, mint manapság. Húsz évvel később a zenekar a világ egyik legnépszerűbb rockbandája, eddig megjelent nyolc albumuk a világ szinte összes országában arany- és platinalemez státuszt ért el, és összesen több mint 25 milliót adtak el belőlük. Ráadásul maratoni koncerteket adnak, amelyek gerincét olyan, mára rockhimnusszá vált dalaik alkotják, mint az Everlong, Monkey Wrench, My Hero, Learn To Fly, All My Life, Best Of You, The Pretender, Walk, vagy a Something From Nothing.

A nagy slágerek sorát a banda nemrég egy új dallal gyarapította, amelynek szimplán csak Run a címe, és maga Grohl rendezte hozzá a klipet. A szám már élőben is felcsendült pénteken, az izlandi Secret Solstice fesztiválon, de nem egyedüli friss darabként: a banda elővezetett egy Lah Di Da című új témát, illetve a The Sky Is The Neigborhoodot is, amelyet korábban csak Dave Grohl és Taylor Hawkins egy akusztikus performanszáról lehetett ismerni.

A magyarországi koncertre a belépők a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül vásárolhatók meg. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Zoli 2017-06-19 11:24
De meghallgatnék élőben egy Weenie Beenie-t, vagy egy Oh George-ot, vagy egy Wind Up-ot... Szerintem ezekre nagyon nem számíthatok, gondolom inkább az újabb dalokat fogják nyomni. Pretender meg Best Of You kell a népnek sajnos...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.