Shock!

január 16.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Több mint egymillióan nézték meg az amerikai koncerteken a Guns N’ Rosest

0826gunsPár nappal ezelőtt befejeződött a Guns N' Roses Not In This Lifetime turnéjának észak-amerikai köre, amelyet ősszel dél-amerikai, majd jövő év elején ausztrál és távol-keleti koncertek követnek. A körút minden hozzá fűzött üzleti reményt beváltott.

Több mint egymillió ember váltott jegyet az elmúlt hónapokban Észak-Amerikában, hogy láthassa a Guns N' Rosest, ahol ismét együtt játszik W. Axl Rose, Slash és Duff McKagan – ez pedig azt jelenti, hogy a rendelkezésre álló belépők mintegy 90 százaléka gazdára talált. Ez akkor is nagy szó lenne, ha a zenekar nem a létező legnagyobb koncerthelyszíneken, futballstadionokban játszott volna, így azonban még komolyabb eredmény. A csapat egy hírnevéhez méltó, lenge öltözetű szupermodellekkel teli partin ünnepelte meg a turné sikerét a hollywoodi Roosevelt Hotelben.

Axl holnaptól ismét az AC/DC élén koncertezik Észak-Amerikában egészen szeptember közepéig, a Guns pedig október 27-én, Limában csap bele a turné folytatásába. A dél-amerikai koncertek egészen november végéig tartanak, utána pedig a csendes-óceáni térség a következő állomás: a japán kör január 21-én startol Oszakában, februárban pedig Ausztrália és Új-Zéland lesz soron. Ezek után már aligha következhet más, mint a fesztiválszezonban Európa – tippjeink és az eddigi ütemezések alapján a zenekar valószínűleg november-december környékén szórja majd meg a piacot az itteni jegyekkel, vagyis mindenképpen érdemes spórolni...

A két Los Angeles-i koncerten mi is ott voltunk, beszámolónk itt olvasható.

 

Hozzászólások 

 
+8 #1 2016-08-26 19:03
Naná, hogy jönnek!
..naná, hogy megyek!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.