Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tizenkét újabb név a FEZEN-en

0130korpiklaaniÚjabb nevekkel bővült az idei FEZEN névsora. Érkezik a Korpiklaani a finn erdők mélyéről, de a hazai kedvencek sem hiányozhatnak idén nyáron Székesfehérvárról. És ez még mindig nem a vége...

A folk metal legnépszerűbb erdei törzse, a finn Korpiklaani sem hagyja ki az idei FEZEN-t, a Jonne Järvelä vezette csapat július 28-án, a fesztivál zárónapján lép fel S‪zékesfehéváron. A magyar rock-metal felhozatal is további erősítést kapott. A szerdai nyitónapra, július 25-re érkezik az Apey & the Pea, az AWS és a Junkies, míg csütörtökre az Auróra. Július 27-re, péntekre érkezik a Road, a Kalapács, a Leander Kills, a Mobilmánia, a Moby Dick és a Supernem is, a szombati nap felhozatala pedig a USEME-vel bővül.

Jön még magyar fellépő a poposabb és a keményebb műfajokból is, de a nemzetközi lista sem teljes még. A jegyvásárlást azonban nem érdemes sokáig halogatni, jövő hétfőig élnek a mostani jegyárak, és korlátozott számban, de jelenleg még kapható diákjegy is. Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal jegyirodáiban és online.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.