Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Természetes okokból, rövid rosszullét után hunyt el Alec John Such

Nem merültek fel gyanús körülmények Alec John Such hétvégi halála kapcsán. A Bon Jovi klasszikus korszakának basszere 70 éves korában hunyt el.

0608ajs

Pontosan nem tudni, miért, de mindenféle gyanús körülménytől mentesen halt meg a hétvégén Alec John Such – írta meg a TMZ a dél-karolinai Horry megye hatóságaitól származó értesülésekre hivatkozva. A bulvárportálnak nyilatkozó illetékesek szerint Such június 4-én éjjel felkelt és kiment a fürdőszobába, ám közben rosszul érezte magát, és egy épp nála tartózkodó barátja segítségét kérte, hogy visszajusson a hálószobájába. Amikor az illető később ránézett a zenészre, Such már nem élt. A kihívott mentők megpróbálták újraéleszteni a 70 éves basszusgitárost, de nem jártak sikerrel. Ugyanakkor az első jelek szerint Alec halálához természetes okok vezettek, és idegenkezűség gyanúja sem merült fel.

A magyar felmenőkkel rendelkező Alec John Such 1951. november 14-én született a New York-i Yonkersben, és Richie Sambora korábbi zenekarában, a The Message-ben játszott, mielőtt a Bon Jovihoz csatlakozott volna, melyben 1994-ig basszusgitározott. Such 2018-ban játszott újra együtt a zenekarral, a Bon Jovi zenekar Rock And Roll Hall Of Fame-be történő beiktatásakor.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.