Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Őszi béke a Kyuss háromnegyedétől

0607vistaPeace címmel jelenik meg szeptemberben a Napalm Records gondozásában a Vista Chino első nagylemeze. A három egykori Kyuss muzsikust tömörítő zenekar az album borítóját is közzétette.

A korábbi kyussos zenésztársakkal, Josh Homme gitárossal és Scott Reeder basszerrel folytatott jogviták eredményeként a John Garcia énekes és Brant Bjork dobos vezette, Nick Oliveri basszerrel és az újonc Bruno Fevery gitárossal megerősített Kyuss Lives! egy bírói döntés értelmében ugyan az élő fellépéseken továbbra is szerepelhetett volna az eddigi jelzés alatt, lemezt azonban nem adhatnak ki ezen a néven. Mindez akármilyen albumra vonatkozik, vagyis nemcsak a régóta tervezett stúdióanyag, de élő felvétel vagy bármilyen más hanghordozó sem jelenhetett volna meg így. A döntés értelmében úgyszintén nem használhatták volna a Kyuss nevet semmilyen formában, amennyiben amellett nem áll ott ugyanakkora betűkkel a Lives! toldat is, és amennyiben bármelyik rendelkezést megszegik, a Kyuss Lives! brand használatától is eltilthatták volna őket. A csapat így novemberben úgy döntött, Vista Chino néven folytatja tovább.

A banda idén februárban adta utolsó koncertjeit Kyuss Lives! néven, most pedig már nagyjából el is készültek első nagylemezük anyagával. A Peace címet kapott produkció kor ősszel kerül a boltokba az osztrák Napalm kiadó gondozásában, és egy Dargona, Dragona című új dal már meg is hallgatható róla.

Latest sounds by Vista Chino

 

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 BSND 2013-06-08 13:45
Borzalmas név, borzalmas borító, de remélem a zene fasza lesz!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.