Shock!

január 28.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

System Of A Down a NovaRockon

1125soadNyilvánosságra hozta a Green Day utáni második jövő évi headlinerét a NovaRock: a fesztiválon a nyáron ismét Európában koncertező System Of A Down is ott lesz.

Jövőre június 15-17. között rendezik meg a nickelsdorfi NovaRockot. A fesztivál az idei négynapos modell helyett tehát visszaáll a háromnapos üzemmenetre, és pár napja bejelentették az első fellépőket is: ott lesz a legnagyobb osztrák fesztiválon a Prophets Of Rage, a Rancid, az In Flames, a Hatebreed, az Eskimo Callboy, a Me First And The Gimme Gimmes, a Broilers, a Ssio és a Jamaram is, David Hasselhoff pedig speciális késő esti fellépéssel kápráztatja el a nézőket. Az eddigi egyetlen biztos headliner a Green Day volt, akikhez most a System Of A Down is csatlakozott.

A rendezvényen így már csak egy főzenekari hely kiadó, a Guns N’ Roses pedig minden jel szerint Európában tölti a fesztiválszezont, így nem lepődnénk meg, ha ők lennének azok. De majd kiderül, hiszen hivatalos bejelentés egyelőre még nem történt semmiféle európai Guns-turnéról.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.