Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sykes-féle koncertlemez jelenik meg a Whitesnake-től

0925wsNyár végén Joel Hoekstra személyében ismét új gitáros került a Whitesnake-be, aki – mint az már nevéből is azonnal leszűrhető – nem John Sykes, így a legsikeresebb korszak David Coverdale melletti fő kovácsának visszatérésében továbbra is legfeljebb reménykedni lehet. Viszont a Frontiers gondol a fanatikusokra, és kihoz egy 1984-es koncertfelvételt a Slide It In album megjelenésének harmincadik évfordulója alkalmából...

November 7-én jelenik meg Európában a Whitesnake új koncertanyaga, a Live In '84 – Back To The Bone, amelyet – mint címéből is látszik – a zenekar felívelő korszakában, a sokmilliós amerikai sikerek küszöbén rögzítettek. Esetünkben kifejezetten ritka felvételek kiadásáról van szó, amelyek személyesen David Coverdale gyűjteményéből kerültek elő, és a Whitesnake 1983-as, 1984-es összeállításai hallhatók rajta: Cozy Powell dobos, Neil Murray basszer, illetve maga Covi mester nemezise és tűz-víz ellentétpárja, John Sykes gitáros. Emellett bónuszként a néhai Jon Lord utolsó Whitesnake-ben adott koncertjéről is felkerül az anyagra néhány felvétel. Utóbbi koncert Svédországban volt, de emellett korabeli japán bulikról is kerültek dalok a kollekcióra.

„Nehezen találom a szavakat, hiszen a Slide It Int eredetileg készítő felállás fele már halott", mondja az anyagról David. „Még kiejteni is nehéz a nevüket így egymás után: Cozy Powell, Mel Galley, Jon Lord... Fantasztikus emberek, fantasztikus zenészek. Emlékük és zenéjük a szívünkben él tovább, ki sem tudom fejezni, mennyire hiányoznak nekem. Szóval nézzétek és hallgassátok meg, ahogy úgy játszanak ezen a lemezen, ahogyan csak ők tudtak, és akkor még nem is beszéltem a hihetetlenül tehetséges John Sykes tüzes gitártámadásairól és Neil Murray tántoríthatatlan basszusalapjairól!"

0925wsdvdA dallista az alábbi:

01. Gambler
02. Guilty Of Love
03. Love Ain't No Stranger
04. Ready An' Willing
05. Slow An' Easy
06. Crying In The Rain
07. Guitar Solo
08. Soldier Of Fortune
09. Drum Solo
10. Ain't No Love In The Heart Of The City
11. Don't Break My Heart Again

Bónusz: Jon Lord utolsó koncertje a Whitesnake-ben (medley)

12. Gambler (featuring Jon Lord)
13. Guilty Of Love (featuring Jon Lord)
14. Love Ain't No Stranger (featuring Jon Lord)
15. Ready an' Willing (featuring Jon Lord)

A CD kizárólag DVD-vel együtt kapható, de önálló DVD-verzió azért lesz belőle.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 george 2014-09-26 09:03
Sykes egy Isten,mindegy melyik lemezét hallgatom+jobba n játssza a kígyós dalokat mint maga 'snake......egy új album vele csodás ajándék lenne a rajongóknak....addig is:Back to the bone:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.