Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Suicide Silence: Hernan Hermida lett Mitch Lucker utódja

1005sseMint többen is gyanították, végül hivatalosan is az All Shall Perish frontembere, Hernan „Eddie” Hermida lett a Suicide Silence új énekese az egy évvel ezelőtt motorbalesetben elhunyt Mitch Lucker helyén. Mindez alighanem könnyebbé teszi majd a zenekar érvényesülését az új felállásban, ám üröm az örömben, hogy Hermida ezzel párhuzamosan kilépett eddigi csapatából.

Hivatalosan is bejelentette a kaliforniai Suicide Silence, hogy az All Shall Perishből ismert Hernan Hermida, azaz Eddie került Mitch Lucker helyére a banda frontján. A zenekar felállása ezzel csaknem egy nehéz és hosszú év után ismét teljessé vált. „A kapcsolatunk Eddie-vel egészen a 2006-os Spreading Disease turnéig, az első főzenekarként lejátszott koncertsorozatunkig nyúlik vissza”, áll a Suicide Silence közleményében. „Mitch és Eddie később is baráti viszonyt ápolt, mi pedig úgy éreztük: ha a zenekar továbbmegy, akkor olyan embert kell választanunk, akit Mitch személyesen is ismert, és barátként, illetve előadóként egyaránt nagyra értékelt. Eddie-t ennek megfelelően, illetve számtalan egyéb körülmény miatt választottuk: nagyszerű karakter, változatos hangadottságokkal, amelyek abszolút a legjobb megoldássá teszik a csapat élére. Reméljük, elégedetten és nyitottan fogadjátok majd a döntésünket, és megértitek, hogy Mitch is ezt akarta volna. Azt szerette volna, ha a testvérei együtt maradnak, és továbbviszik azt, amit együtt teremtettek. Minden egyes alkalommal, amikor színpadra lépünk, az ő tiszteletére, az ő örökségéért tesszük majd. A Suicide Silence története tovább folytatódik.”

Ezzel párhuzamosan a következő kérdés logikusan az, hogy mi lesz most az All Shall Perish sorsa, ám erre is megvan már a válasz. „Eddie kilépett az All Shall Perishből, hogy teljes állásban csatlakozzon a Suicide Silence-hez”, tette közzé a frontember eddigi zenekara. „Aki most tudni akarja, mi várható nálunk, az tartsa észben: a csapatban mindig is Mike Tiner basszusgitáros volt a fő dalszerző, és ez ezentúl is így marad. Már akkor is nagy cipőket kellett kitöltenünk, amikor például Chris Storeyvagy az eredeti énekesünk, Craig Betit otthagyta a csapatot, de mindig képesek voltunk összeszedni magunkat, és olyan kiváló tehetségeket csatasorba állítani, mint Adam Pierce, Francesco Artusato vagy éppen Eddie Hermida. Eddie-nek most is nagy cipőkbe kell majd belelépnie, amikor elhunyt testvérünk, Mitch Luckerhelyére áll. Az All Shall Perish azonban azelőtt is ment tovább, és most is megy tovább. Csakis a legjobbakat kívánjuk a Suicide Silence-nek.”

A Suicide Silence valószínűleg már jövőre megjelenteti első lemezét Hermidával, akivel máris meghallgatható a You Only Live Once dal egyik részlete. Az All Shall Perish következő időszaka nyilvánvalóan énekeskereséssel telik majd.

 

Hozzászólások 

 
+7 #1 BSND 2013-10-05 11:18
Ez a banda egy agyonhájpolt fos.

Ne értsetek félre, ettől még persze én is sajnálom az előző énekest, de ami tény, az tény.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.