Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Suicide Silence: három vendégénekes személye már biztos

Chad Gray (Hellyeah, Mudvayne), Tim Lambesis (As I Lay Dying) és Eddie Hermida (All Shall Perish) már biztosan ott lesznek december 21-én Pomonában, ahol a Suicide Silence vendégénekesekkel ad speciális koncertet pár hete tragikusan elhunyt énekese, Mitch Lucker emlékére.

Különleges tribute koncertet ad december 21-én Pomonában a Suicide Silence, hogy így tisztelegjenek november 1-jére virradóra motorbalesetben elhunyt énekesük, Mitch Lucker emléke előtt. Az esemény összes bevételét a frontember árván maradt ötéves lánya, Kenadee javára ajánlják fel. A fellépésről most közzétették az első érdemi részleteket is: a Hellyeah és a Mudvayne frontembere, Chad Gray, az As I Lay Dying torok Tim Lambesis és az All Shall Perish torka, Eddie Hermida már biztosan ott lesznek a színpadon egy-egy (vagy több) Suicide Silence dal erejéig, és további illusztris vendégek felbukkanása is várható aznap.

A koncert hírét Mark Heymlun gitáros jelentette be még november 24-én, a hatodik California Metalfesten, San Bernardinóban. A Suicide Silence egyelőre nem tekint távolabb a december 21-ei koncertnél, amit a Fox Theaterben rendeznek meg.

A banda néhány hete emlékalapot hozott létre, amelyből Lucker feleségét és árván maradt ötéves kislányát támogatják majd. Aki 20 dollárnál többet adományoz, egy pólót is kap a csapattól, az 5 dollár feletti adományok gazdái pedig egy, a zenekar weboldalán belül hamarosan létrehozandó tribute aloldalon láthatják vissza a nevüket.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.