Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stúdióba vonul és megaturnéra készül a Children Of Bodom

December 28-án vonul stúdióba a finn Children Of Bodom legénysége, hogy megkezdjék a munkát az új lemezen. Az egyelőre cím nélküli album valamikor tavaszra vagy nyárra várható, és máris biztos, hogy Alexi Laihóék júniustól egy igen komoly turné részesei lesznek az Egyesült Államokban.

„Ma megtartottuk az utolsó próbákat a holnap kezdődő stúdiózás előtt”, tette közzé Jaska Raatikainen dobos december 27-én. „A felvételek a dobok rögzítésével kezdődnek. Az utolsó két nap állati intenzív volt, folyamatosan oda-vissza játszottuk a dalokat sok elbaszással és törött dobverővel, verejtékkel, idegeskedéssel, kávéval és mindennel, amit csak akartok. Kicsit hangszereltünk is, meg minden hasonló szarság… Meggyőződésem, hogy az új nóták remekül sikerültek. Van bennük egy kis black metal, heavy metal, metal, old school death metal, dallamok, szólók, meg minden, amire csak szükség van egy erős lemezhez. És a legfontosabb: az ötletek mind jellemzőek a Children Of Bodomra!”

A tavasz végére, nyár elejére várható album Japánt leszámítva a Nuclear Blastnél jön majd ki, az azonban már szinte biztosnak tűnik, hogy a bandát jövőre nélkülözni kell majd az európai fesztiválokról. Alexi Laihóék eredetileg ott lettek volna a június 28-30. közötti finnországi Tuskán, ám novemberben lemondták a rendezvényt, hogy egy még meg nem nevezett „nagy turné” részesei lehessenek az Egyesült Államokban. Nyilván hamarosan kiderül majd, pontosan miről is van szó…

A Bodom legutóbbi anyaga, a Relentless Reckless Forever 2011-ben jelent meg. A zenekar az idei VOLT Fesztiválon is fellépett.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 TattooedAngel 2012-12-28 21:44
Én se bánnám, ha egy kicsit jobban elővennék a régi lemezeiken alkalmazott megközelítést. Az első 4 hibátlan, de onnantól fogva nekem mindegyik amolyan egyszer hallgatható, egyik se hagyott bennem mély nyomot. Pedig az egyik kedvenc zenekaromról van szó...
Idézet
 
 
+3 #1 matheusthemaggot 2012-12-28 19:43
Nekem nagyon hiányozik a Hatebreeder és a Follow The Reaper féle megközelítés... Bár minden albumukat hallgatom és szeretem, nekem mégis ez a kettő a kedvencem, az újak valahogy túl laposak. Hajrá!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.