Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stratovarius, Korpiklaani és The Toy Dolls Alsóörsön

Ismét neves nemzetközi fellépőkkel és a hazai színtér krémjével várja a közönséget a Tábor Fesztivál Alsóörsön. A rendezvényt augusztus 28-31. között tartják majd.

0319tabor

Tavaly hatalmasat dobbantottak a Tábor Fesztivál szervezői, a Motörhead legendás zenészét, Phil Campbellt és a skót kalózmetálos brigádot, az Alestormot Alsóörsre invitálva. A külföldi nagyágyúkkal megspékelt felállás még a vártnál is nagyobb sikert hozott, ezért egyértelmű volt, hogy idén sem maradhat el egy hasonlóan nagy durranás – szóval a mindig ütős hazai lista élére ezen a nyáron is itthon ritkán látott külföldi sztárok kerültek. Így nyaral a Balaton-parton az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a The Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő finn power metalos Stratovarius, és honfitársuk, az északi kocsmabulik hangulatát metálmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata sem marad otthon. Persze a névsor itt még korántsem ér véget: a hangulatért hazai oldalról szokás szerint a magyar rock- és metálszíntér krémje felel, úgy, mint a Tankcsapda, a Depresszió, a Leander Kills, az idén negyedszázados Fish! zenekar, a szintén jubiláló Road, a Mudfield és a Down For Whatever. Deák Bill Gyula vagy a Totális Metál – Pokolgép évek koncertje sem maradhat el, sőt, hosszabb kihagyás után az Ossian is egészen biztosan újra színpadra lép majd Alsóörsön.

A fellépők lajstroma nagyjából végtelen, ráadásul ez az a hely, ahol a bulik előtt is képtelenség unatkozni: közvetlen Balaton-part, rengeteg gasztronómiai élmény, motoros-, sport- és gyerekprogramok várják azokat, akik az éjjeli koncertdömping után nappal is talpon bírnak maradni.

Early bird bérletek és további információ itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.