Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stone Sour: Alice, Judas, KISS, Metallica, Sabbath

0303stonesourVégül nem teljes nagylemez, hanem csak EP lesz a Stone Sour feldolgozásanyaga, amely a Meanwhile In Burbank… címet kapta. Emellett a minialbum exkluzív jelleggel jön ki április 18-ára, a Record Store Dayre.

Öt szerzemény kerül fel a Stone Sour tavaly bejelentett feldolgozás-EP-jére, és a Metal Churchtől átdolgozott, néhány hete bemutatott The Dark nem is lesz közöttük – pedig ez szolgáltatta az alapötletet a vállalkozáshoz. „2014 februárjában, amikor turnéztunk, Corey Taylor vetette fel nekem, hogy felvehetnénk a The Darkot a Fear Clinic című film soundtrackjéhez”, mondja Josh Rand gitáros. „Én meg arra gondoltam, tök jó lenne, ha nemcsak a The Darkot vennénk fel, hanem azt az öt feldolgozásnótát is, amit azon a turnén játszottunk. 0303stonesourcÚgy indultunk neki, hogy nem riadunk vissza egy számtól csak azért, mert az népszerű, vagy épp ellenkezőleg, olyan zenekartól származik, amelyről az emberek többsége életében nem hallott: ehelyett olyan témákat válogattunk össze, amelyek tényleg sokat jelentettek valamelyikünk számára az élete egy szakaszában.”

Ennek ellenére az említett Metal Church-téma fel sem kerül az EP-re, és ennek kivételével a zenekar amúgy is kizárólag jól ismert számokat válogatott össze, konkrétan az alábbiakat:

01. We Die Young (Alice In Chains)
02. Heading Out To The Highway (Judas Priest)
03. Love Gun (KISS)
04. Creeping Death (Metallica)
05. Children Of The Grave (Black Sabbath)

Azt egyelőre nem tudjuk, játszik-e a lemezen az a Christian Martucci gitáros, aki éppen a szóban forgó időszakban került a csapatba a telefonon kirúgott Jim Root helyére, de a friss promóciós fotókon és a frontborítón már szerepel, vagyis időközben kisegítőből hivatalos taggá lépett elő.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.