Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Special: új dal az ifjabb Lukather és Porcaro zenekarától

Június 27-én Budapesten koncertezik a Toto. A banda előtt egy másik Lukather és Porcaro zenekara, a ZFG melegíti majd a közönséget, akik most Special címmel bemutattak egy új dalt is.

0425zfg

A Los Angeles-i székhelyű ZFG zenekar lép fel nyáron a Toto előtt Budapesten. Jules Galli énekes, Trev Lukather gitáros, Sam Porcaro basszusgitáros és Josh Devine dobos már közeli barátok voltak különböző projektek kapcsán, amikor úgy döntöttek, hogy csak a móka kedvéért lemennek egy stúdióba, hogy szabályok és határok nélküli zenét játsszanak. A tagok közötti összhang egyből működött, ezért úgy döntöttek, hogy saját projektjeiket egybegyúrják, és együtt folytatják. Mondani sem kell, hogy a névazonosságok nem véletlenek: Trev Steve Lukather, míg Sam a néhai Mike Porcaro fia.

A pop/r&b/rock/alternatív hibrid muzsikában utazó zenekar hamarosan lemezzel jelentkezik, addig is nemrég a Special című dalt mutatták be, amely alább meghallgatható. Június 27-én a magyar közönség is találkozhat velük a Budapest Arénában. Részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.