Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sötét jazzlemezt készítene Corey Taylor

Corey Taylor nem tartja kizártnak, hogy valaha kiadjon egy singer/songwriter-típusú albumot. Ugyanakkor ha egyszer elkészülne a lemez, az bizonyosan nem countryt tartalmazna.

stone_sour_k2018_04

Saját bevallása szerint biztosan nem próbálná ki magát a country műfajban Corey Taylor. A Slipknot frontembere ugyanakkor szívesen megpróbálkozna valamivel, ami eltér anyazenekarától vagy a Stone Sourtől. „Még úgy sem játszanék countryt, hogy iowai vagyok”, szögezte le Corey a RadioVegas.Rocksnak adott interjújában. „És ezzel nem azt mondom, hogy nem lennék képes olyan dalokat írni. De sokkal inkább érdekelne egy singer/songwriter-típusú zene, mint a Squeeze, vagy valami hasonló. Vagy pedig – és már gondolkodtam is rajta, hogy összehozok valami effélét – összeszedni egy kvartettet, egy kvintettet, és készítenék egy jazzlemezt. Sötét jazzt, és élőben, egy helyiségben rögzíteni az egészet. Szart sem adnánk el belőle, csak a saját kibaszott gyűjteményem kedvéért… Mert imádom a jazzt. Sok ember nem tudja ezt, de én rengeteg ’40-es és ’50-es évekbeli jazzt hallgatok. Ott vannak azok az embert kísértő dolgok Billie Hollidaytől, a régebbi muzsikák Charlie Parkertől, amikor tényleg nagyon szétcsapta magát – hozzám az ilyesmi állna közelebb. Igazság szerint a saját dalaim közül néhányat szintén összeraknék és kipróbálnék jazzes verzióban. A Prosthetics például szerintem nagyon-nagyon jól szólna így. És a Botherből is él a fejemben egy nagyon király jazzes változat, ami működhetne.”

Persze előbb még egy új Slipknot-albumon hallhatjuk majd az énekes hangját, alighanem még 2019 folyamán, és a csapat nyáron turnézik is Európában: június 26-án Sopronban, a VOLT-on is ott lesznek. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#3 Thasaidon 2019-01-10 17:28
The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble feat. Corey Taylor? Egyébként Corey eléggé hasonlít Ted Bundyra ezen a képen. :-D
Idézet
 
 
#2 Codename333 2019-01-06 21:13
történjen meg :D kiváncsi lennék rá :D
Idézet
 
 
#1 JR 2019-01-06 13:04
Az a "sötét jazz" az "dark jazz", mint stílusmeghatáro zás volt eredetileg, szerintem.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.