Shock!

június 08.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slow An’ Easy: így szól majd a Whitesnake Slide It Injének újrakiadása

Március 22-én jelenik meg a Whitesnake Slide It In albumának jubileumi újrakiadása. A pakkból most közzétették a Slow An’ Easy amerikai mixének remaszterelt változatát.

0131ws

whitesnakeslide_cHarmincöt éves jubileumi újrakiadással ünnepli amerikai áttörését meghozó lemezét, a Slide It Int a Whitesnake. A Rhino által jegyzett kiadvány az ilyenkor megszokott módon számos különböző formában kerül forgalomba, amelyek közül egy hétlemezes díszdoboz a legexkluzívabb. A Slide It In: The Ultimate Special Edition gerincét az album két, egymástól jelentősen eltérő keverési változata jelenti, vagyis az archaikusabb brit és a húzósabb, gitárgazdagabb amerikai verzió is bekerül a csomagba, emellett pedig kiadatlan stúdió- és koncertfelvételek, klipek kapnak benne helyet. Mindehhez természetesen egy alapos friss interjú is jár David Coverdale-lel a szóban forgó korszakról, és egy ritka fotókkal teli, 60 oldalas könyvet is mellékelnek majd. Akinek ez már sok, egy sima dupla deluxe kiadást helyezhet a polcra CD-n vagy vinylen, benne a két keverési változattal és néhány bónusszal. A pontos paraméterek itt találhatók. A Ready An’ Willing egy eddig ismeretlen, 1984-es glasgow-i koncertfelvételét már bemutatták, most pedig máris meghallgatható a Slow An’ Easy amerikai keverési verziójának remaszterelt változata.

A Whitesnake június 25-én Budapesten, a Barba Negra Trackben koncertezik. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 kamikaze 2019-02-03 13:05
A képre nézve, ha ez nem volt supergroup, akkor semmi. Sajnos közülük már hárman nincsenek velünk, hihetetlen. Az a legfőbb kérdés, hogy mennyiben lesz más az egyes változatok keverése a 25 éves verzióhoz képest. Ha attól (jelentősen) eltér, és jobb, akkor van értelme a beszerzésen gondolkozni. A lemez amúgy természetesen alap, a '87 után a csapat leginkább kedvelt kiadványa.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.