Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slash: „Szeretem Scottot, csak ne kelljen vele egy zenekarban lennem”

Scott Weiland énekes magánakciója volt, amikor a múlt héten bejelentette, hogy visszatért a Velvet Revolverbe – szögezte le Eddie Trunk tévéműsorában Slash. A gitáros elárulta: nemcsak ő, de a Weiland által hivatkozott Duff McKagan sem tudott a dologról.

Slash a Friday Night Rocksban elmondta: totálisan ledöbbentette, amikor a turnébuszból kikecmeregve egy minneapolisi rádió reggeli műsorában nekiszegezték a kérdést Weiland visszatéréséről. „Utána lejátszották nekem a hangfelvételt Scott nyilatkozatával, én meg úgy voltam vele, hogy mi a fasz van? És ennyi… Felhívtam utána Duffot, megkérdeztem, tud-e bármit is a dologról, de azt mondta, fogalma sincs róla. Sokkolt a dolog. Utána Dave Kushnerrel is beszéltem, aki elmondta: egy bizonyos ponton valóban szót ejtett Scott-tal az újonnani összejövetelről, ami Scott hozzáállása volt a januári koncertünkhöz… Érdekelte volna, hogy elássuk a csatabárdot, és megint összeálljunk, és akkor tökéletesen összeállt volna neki a kép a Stone Temple Pilotsszal meg a Velvet Revolverrel. Én pedig úgy voltam ezzel: nincs esély arra, hogy ez valaha is összejöjjön. Szeretem Scottot – nagyszerű srác, ha nem kell vele egy csapatban zenélnem. És ez szeretném, ha így is maradna. Vagyis az egész dolognak nincs valóságalapja, és jóval több figyelmet kapott, mint amennyit érdemel.”

A Velvet Revolver január 12-én, a filmzeneszerző John O'Brien emlékére rendezett gálán mintegy három és fél éves szünet után ismét színpadra állt, ám akkor úgy tűnt, mindez semmit sem jelent a folytatást illetően. A Los Angeles-i bulin a csapat három saját dal (Sucker Train Blues, She Builds Quick Machines, Slither) mellett a Pink Floyd Wish You Were Here-jének feldolgozását játszotta el. A csapatnak emellett május 25-én Let It Roll – Live In Germany címmel élő DVD-je jelenik meg.

Slash május 21-én, azaz ma adta ki új lemezét, a Myles Kennedy által felénekelt Apocalyptic Love-ot, Weiland pedig nyáron ismét a Stone Temple Pilotsszal turnézik majd az Egyesült Államokban. A zenekar a koncerteken teljes egészében eljátssza majd idén húsz éve kiadott klasszikus bemutatkozó anyagát, a Core-t.

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 mrataxi 2012-05-21 15:03
az a haspóló még mindig nagyon büntet :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.