Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Simán csak Dream Theater lesz az új Dream Theater lemez címe

0607dtSzeptember 23-án jelenik meg a Roadrunnernél a Dream Theater új albuma, amely szimplán a zenekar nevét viseli majd. John Petrucciék otthon, New Yorkban rögzítették a lemezt a gitáros producerkedése mellett, Richard Chycki hangmérnökösködésével.

„Minden lemezre egy lehetőségként tekintek az újrakezdésre: el lehet kezdeni építkezni egy új irányba, ami az idők során kiforrta magát, vagy totálisan elindulni másfelé, ahol még sosem jártunk", mondja a lemezről Petrucci. „Ez a lemez a saját nevünket viseli majd, és ennél erősebb állásfoglalást nem tudok elképzelni a banda zenei és kreatív identitását illetően. Belevittünk mindent, ami egyedivé tesz bennünket, az epikustól az intenzíven át az atmoszférikusig és a filmzene-szerűig."

Az albumnak több különféle kiadása is lesz, köztük egy speciális box set is megjelenik. A csapat ősztől természetesen a szokásos intenzitással indul majd neki a turnézásnak is.

 

Hozzászólások 

 
+2 #4 ukjoci 2013-06-08 22:20
Igazából totál egyetértek kamikaze-val. Remélem, hogy tényleg mérföldkő album lesz és Manginivel valamit nagyot dobnak majd. Utólag, annyira nem jött be a legutóbbi, bár kétségtelen vannak azon is nagyon szuper pillanatok.
Portnoy-jal kapcsolatban is tökre egyetértek. Az AMOB másjellegű, de kiváló mzsikát csinál (csinált? - lesz-e folytatás?) amiből simán nagy karrierű zenekart csinálhatott volna, kvázi másodvirágzáské nt. A "The Winery Dogs" is ígéretesnek tűnik. Viszont a Transatlantic, Flying Colors mind idényszerű dolgok, így ezért nem értem, az AMOB miért nem fért bele. Vagy csak az Allen-Orlando-Portnoy hármas egoja nem fért össze???
Idézet
 
 
+2 #3 Myth 2013-06-07 13:07
ettől függetlenül bármilyen elvárást mellőzve azt remélem, hogy a rendkívül ötlettelen cím nem arra utal, hogy még az előzőnél is "sztereotipikusa bb" DT-lemezt készítettek el, de a videó szerencsére nem erre utal
Idézet
 
 
+2 #2 Myth 2013-06-07 13:02
Igazából tőlük gondoltam volna legkevésbé hogy egy saját című lemezt valaha kiadnának, dehát lássuk, mi sűlt ki a stúdiózgatásokb ól...
Idézet
 
 
+3 #1 kamikaze 2013-06-07 11:55
Így cím nélkül akár egy definitív albumnak is felfogható. Ennyire mérföldkőnek tartják, vagy nem volt jobb ötletük? Remélem, hogy inkább az előbbi, és tényleg átlagon felüli muzsikát kapunk tőlük!
Portnoy meg talán ettől a hírtől ismét kissé kedvetlen lett, és egy hirtelen ötlettől vezérelve (megint) rosszul döntött, amikor a jobb sorsra érdemes és egyébként szintén kiváló Adrenaline Mob-bal szakított. Nem kellett volna, mert azt a csapatot ilyen jó indulás után még simán fel tudták volna építeni. Szerintem még mindig nem heverte ki a DT-vel való szakítást, de hát azt is Ő akarta. Az eredeti ,,indoka" ugyanis az volt, hogy lassítani, pihenni akar. Ehhez képest 2 év alatt vagy 6 - egyébként nagyon jó - lemezen dobolt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.