Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sikeres volt Campbell őssejt-terápiája, jövőre jön az új Def Leppard

1207deflepMár a munkálatok végső fázisánál tart az új dalokkal a Def Leppard, így a mostani tervek szerint valamikor 2015 közepén meg is jelenhet az album. A legendásan hosszú lemezciklussal dolgozó csapat ezúttal megdönti saját rekordját is, hiszen legutóbbi stúdióanyaguk, a Songs From The Sparkle Lounge 2008-ban jött ki.

„Dolgozunk, és remélhetőleg tavasz elejére mindennel készen leszünk", mondta a munkálatokról a Belfast Telegraphnak Joe Elliott énekes. „Előző este is a stúdióban voltam, és remélhetőleg ma is megyek, ha nem ütöm ki a hangomat." A Def Leppard már a fénykorban, a '80-as években és a '90-es évek elején is maratoni lemezkészítési periódusokkal, négy-ötéves szakaszokkal operált, amikor a pályatársak még évente szórták ki a lemezeket, most azonban sikerült megdönteniük saját időbeli rekordjukat, hiszen a legutóbbi Songs From The Sparkle Lounge és elődje, az X kiadása között hat év telt el, most pedig még egyet ráhúznak erre. Ez azonban ahhoz képest cseppet sem rossz, hogy egy ideig úgy tűnt, egyáltalán nem lesz következő stúdióanyag, és csak EP-ket hoznak majd ki a jövőben. Phil Collen korábban a Shor Bazaarnak igen sokszínű albumról beszélt. „A dalok egy része tényleg súlyos és dallamos, de akadnak nagyon eltérő témák is, amikről ugyanakkor szintén meg lehet mondani, hogy Def Leppard", mondta a gitáros.

Elliott a mostani interjúban Vivian Campbell gitárosról is beszélt, aki ősszel őssejt-terápián esett át limfómás megbetegedése miatt. „Nemrég engedték haza a kórházból, és amit tudok, annak alapján minden nagyon jól alakult. Most nagyjából mindentől távol kell tartania magát, különös tekintettel más emberekre, hiszen az immunrendszerét gyakorlatilag lenullázták. De most áprilisig nem fogunk dolgozni, és egy csomó mindent csinált ő is az új lemezhez, szóval ebben az időszakban összeszedheti magát, és visszanyerheti az erejét."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.