Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sean Yseultot vagy Linnéa Olssont rejtheti a Ghost új basszerének jelmeze

0918ngÚj basszusgitáros játszik a svéd Ghost soraiban, és a frissen felszentelt Nameless Ghoul szinte bizonyosan nő. Még érdekesebbek azok a pletykák, amelyek szerint egyenesen Sean Yseult, a White Zombie egykori tagja csatlakozott a zenekarhoz, mások viszont Linnéa Olssonról suttognak…

Szeptember 16-án megkezdte a Popestar néven futó amerikai turnét a Ghost, akik a héten egy új EP-t is kiadtak ezen a címen, rajta egy Square Hammer nevű új saját dallal, illetve négy feldolgozással. A zenekar tagságában bekövetkezett esetleges változásokat nehéz követni, hiszen a tagok személyazonossága ismeretlen: elég biztosan lehet tudni évek óta, hogy a fronton Tobias Forge áll, de a Nameless Ghoulokról gyakorlatilag semmi biztos nem állítható. Ennek megfelelően semmi meglepő nincs benne, hogy a most leigazolt új basszerről sem tudunk semmit: a fotók és a mozgás alapján szinte biztosan női zenészt vettek be, ám még érdekesebbek azok a találgatások, amelyek szerint korántsem ismeretlen bőgősről van szó. Több, különböző forrás is Sean Yseultot, a White Zombie egykori basszercsaját sejti a maszk és a fellépőruha mögött, mások szerint viszont inkább Linnéa Olssonról, a The Oath és a Grave Pleasures muzsikusáról van szó.

A Ghost egyébként hajlamos bizonyos gegekre a ruhák biztosította nagyobb játéktérben: szintén masszívan tartja magát a hiedelem, miszerint Dave Grohl például nem egyszer fellépett már velük jelmezben.

 

Hozzászólások 

 
-8 #1 TelekiPál 2016-09-19 14:07
Na aki ezt hallgatja az is egy ízlés nélküli balfasz.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.