Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sabaton: jövő héten FEZEN, utána grandiózus DVD

0718sabatonAugusztusban új DVD-t rögzít odahaza, Svédországban a Sabaton. Joakim Brodenék ezelőtt azonban még – már-már szenzációszámba menő módon – Magyarországon is fellépnek július legvégén.

„Úgy érezzük, ismét elérkezett az idő egy újabb élő kiadványhoz", mondja Joakim. „Sok minden történt a Sabatonnal a legutóbbi koncertvideónk óta, amit 2012-ben, Lengyelországban vettünk fel: megjelent egy új album, bekerült a bandába Hannes, és emellett két új tagunk is van a színpadon: Audie és Walther! (Az énekes itt a színpadi show bővülésére utal, Walther például az a harcjármű, aki fix elemmé vált az utóbbi években a bandánál – a szerk.) És így, együtt most olyan show-t produkálunk, ami jobb, mint valaha, szóval szeretnénk megörökíteni, hogy örökre megmaradjon!"

A Sabaton semmit sem bíz a véletlenre, így hazai pályán, Falunban, a Sabaton Open Air fesztiválon rögzítik majd az anyagot, amelyet az idei évben már nyolcadszorra rendeznek meg, és hagyományosan a világ minden tájáról érkeznek rá rajongók. A megjelenés valamikor 2016 elején várható, és jó hír, hogy a Blu-rayen és DVD-n egyaránt kijövő anyagra emellett további bulik felvétele is felkerül – hogy pontosan melyeké, azt a következő hónapokban árulják majd el.

A Sabaton július 30-án ismét Magyarországon, a FEZEN-en játszik.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Assassin 2015-07-23 16:15
Lassan az lesz szenzáció, ha egy fél évet kihagynak és nem jönnek. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.