Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

S.O.D.: nézd meg a March Of The S.O.D. karanténváltozatát!

Minden zenész úgy üti el az időt a kényszerszünet alatt, ahogy tudja. A karantén során virtuálisan még az S.O.D. hangszeresei is összejöttek egy kis zenélésre…

0409sod

Rövid, de vidám karanténvideót tett közzé Charlie Benante: a felvételen Scott Iannel és Dan Lilkerrel játsszák a Stormtroopers Of Death első nagylemeze, a Speak English Or Die egyik alapdalát, a March Of The S.O.D.-t, természetesen nem egy helyiségben, hanem mindenki otthon. A felvételen nem szerepel Billy Milano énekes.

Az említett hardcore/crossover-alapmű idén már harmincöt éves lesz, de a zenekar – a jelenlegi járványügyi helyzettől függetlenül – nem tervez konkrét aktivitásokat a jubileum megünneplésére. Elvi szinten azonban Scott Ian nem zárja ki, hogy valaha összeálljanak még. „Abszolút benne lennék abban, hogy csináljunk valamit az S.O.D.-vel, ha megfelelő lenne a helyzet, és az adott dolog passzolna a zenekar szellemiségéhez”, mondta nagyjából két éve a gitáros egy interjúban. „Ebben az esetben mindenképpen igent mondanék rá. Nagyon jó lenne például fesztiválokon fellépni Európában. Ezt ugye már 1999-ben és 2000-ben is megléptük, és kurvára élveztük. Billyvel mondjuk évek óta nem találkoztam, de nincs vele semmi problémám. Az élet túl rövid az ellenségeskedéshez. Ha pedig valakinek velem van baja, az nem az én bajom.”

 

Hozzászólások 

 
#2 Richter László 2020-04-09 07:43
hihihiíííjjjjj...ez jó volt...mégegyszer....
Idézet
 
 
#1 Keke 2020-04-09 06:21
Ez király volt, egyik legjobb riff ami létezik.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.