Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Run címmel vadonatúj dalt mutatott be a Budapestre készülő Foo Fighters

Hamarosan Budapesten lép fel a Foo Fighters. Dave Grohlék az aktuális aktivitások tiszteletére most közzétettek egy vadonatúj dalt Run címmel.

Húsz év után visszatér Budapestre az egyik utolsó nagy amerikai stadionrock-banda: június 26-án a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik a Foo Fighters. Dave Grohl zenekara eddig mindössze egyszer lépett fel Magyarországon, méghozzá az 1997-es Szigeten, de a csapat akkoriban még messze nem számított akkora névnek, mint manapság. Húsz évvel később a zenekar a világ egyik legnépszerűbb rockbandája, eddig megjelent nyolc albumuk a világ szinte összes országában arany- és platinalemez státuszt ért el, és összesen több mint 25 milliót adtak el belőlük. Ráadásul maratoni koncerteket adnak, amelyek gerincét olyan, mára rockhimnusszá vált dalaik alkotják, mint az Everlong, Monkey Wrench, My Hero, Learn To Fly, All My Life, Best Of You, The Pretender, Walk, vagy a Something From Nothing. A nagy slágerek sorát a banda most egy új dallal gyarapítja, amelynek szimplán csak Run a címe, és maga Grohl rendezte hozzá a klipet. Egyelőre nem tudni, mit jelez mindez a jövőt illetően.

A magyarországi koncertre a belépők a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül vásárolhatók meg. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 Codename333 2017-06-01 23:51
Ez a szám már msot egyedül izgalmasabb mint az egész Sonic Highways.Örülök neki! végre megint valami fogós szám
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.