Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rockos és r'n'b-s szólóalbumokat készít Mick Mars

Hamarosan szólólemezzel jelentkezik Mick Mars, a Mötley Crüe sokat látott, súlyos gerincbetegséggel küzdő gitárosa. Mick ezekben a napokban éppen a Marilyn Manson oszlopos tagjával, Twiggy Ramirezzel dolgozik a stúdióban egy közös szerzeményen.

Egyelőre nem tudni, Ramirez mellett pontosan kik is bukkannak majd fel még Mick albumán: a Los Angeles-i Black Veil Brides énekese, Andy Biersack biztosan a meghívottak között van. Mick a legendás George Bensonnal is zenélgetett az utóbbi hónapokban, és azt mondta, szívesen kiadna egy santanás, soulos, r'n'b-s irányultságú anyagot is, amire már meg is hívta vendégeskedni Macy Gray énekesnőt, ám a két esetben nem ugyanarról a projektről van szó. Utóbbi lájtosabb, könnyedebb lemez csak valamikor a meghatározatlan jövőben várható, a jelenleg készülő rockos anyag már akár 2012-ben is kijöhet, ha minden a tervek szerint halad.

Az idén 60 éves Mars genetikai eredetű súlyos betegséggel, az ankylotizáló spondilitissel küzd, amelynek lényege a csontok fájdalmas összenövése, és a mozgás elnehezülését, fájdalmassá válását vonja maga után.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.