Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rise: dalpremier a Pearls Of Long Loved Years első lemezéről

Hamarosan megjelenik a Polonkai Tamás által alapított és fémjelzett Pearls Of Long Loved Years első albuma. A Rise című dalt most a Shock! hasábjain hallhatod először a lemezről.

0914pollyrise

2018 novemberében jelenik meg a Polonkai Tamás nevével fémjelzett Pearls Of Long Loved Years nagylemeze, méghozzá a Grungery Media Records gondozásában. Az album címe The 47th Parallel North lesz.

A most nálunk debütáló dal a Rise címet viseli, és a zenekar eddigi legsúlyosabb számának ígérkezik, amiről Tamás a következőket nyilatkozta: „Annak idején Kurt Cobain halála megrázta az egész zenei világot, de ami engem sokkal jobban megviselt – pár évvel később –, az Layne Staley elvesztése volt. Nagyon elkeserített és dühített az, hogy hogyan történhetett meg, hogy a halála beállta után csak két hét múlva találtak rá lakásában… Aztán jött Scott Weiland tragédiája, ami őszintén szólva már erősen benne volt a pakliban. Viszont ami nemrégen történt, arra azt hiszem, egyikünk sem volt és lehetett felkészülve: Chris Cornell halála végtelen szomorúsággal töltött el mindannyiunkat, és még hosszú hónapok elteltével is ott volt mélyen bennem egy érzés, amit csak nagyon nehezen tudtam felhozni magamból. Nemcsak végtelenül szomorú voltam, hanem végtelenül dühös is. Dühös azért, mert ilyen feldolgozhatatlan módon távozott/távoztak ők ebből a világból.. De a leginkább dühös azért voltam, mert a generációnk sorra ideje korán veszíti el azon hőseit, akiknek zenéin és szövegein felnőttünk, és ezáltal lettek életünk szerves részei. A Rise nem a bánat dala, hanem a megélt harag által való gyógyulásé.”

A felvételek a Standing Waves Stúdióban készültek Tamás egykori zenésztársa, Sohajda Péter hangmérnök vezetésével. A zenekar további tagjai Mészáros-Komáromy Dénes basszusgitáros, Kleinheincz Zoltán gitáros és Pap Dávid „Page" dobos. Részletek és aktualitások itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 borisz 2018-09-14 22:03
teljesen Polly Is Dead Oneiromancy demo hangulat, nagyon állat
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.