Shock!

július 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Phil Campbell: „Lemmy gyógyulófélben van”

Phil Campbell szerint egyre jobb állapotban van Lemmy, akinek egészségügyi problémái miatt a Motörhead lemondani kényszerült nyári fesztiválfellépéseit. A gitáros egy online üzenetben úgy fogalmazott: a dolgok hamarosan visszatérnek a megszokott kerékvágásba.

„Hé, mindenki! Jobb, ha felkészültök a jó időkre, mert hamarosan érkezik az Aftershock című új albumunk, ami állati erős lett! Lemmy gyógyulófélben van, és szétturnézzuk majd a seggünket! A dolgok tényleg nagyon hamar visszazökkennek majd a rendes kerékvágásukba!”, írta egy friss online posztban Phil Campbell gitáros. Vagyis a jelek szerint Lemmy állapota tényleg javul, miután a zenekarnak le kellett mondania nyári koncertjeit, a rajongók pedig komoly bajoktól féltették kedvencüket, sőt, még a Motörhead dobosa, Mikkey Dee is beismerte, hogy aggódik Lemmyért, akinek nemrég defibrillátort kellett a szívébe ültetni, ezt követően nem sokkal pedig egy szerencsétlen esés miatt vérömleny alakult ki nála.

Phil Campbellhez kapcsolódó hír, hogy Phil Campbell All Star Band nevű formációjával fellép a brit Bloodstock fesztiválon. E formációt a Straigth Lines, a The People The Poet, a Dopamine és az Attack Attack tagjaival közösen viszi.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.