Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Petrucci Portnoyról: „Ilyen közös múlttal nincs olyan, hogy soha többé ne akard látni a másikat”

0907johnmikeMike Portnoy a múltkor már utalt rá, hogy kezd olvadni a jég közte és egykori zenésztársai között, most pedig John Petrucci, a Dream Theater gitárosa is békülékeny hangot ütött meg a dobossal szemben egy interjúban. Egyelőre persze szó sincs visszatérésről, de közös fellépést például John is simán el tud képzelni a The Winery Dogsszal.

„Nem mondanám, hogy a zenekar minden tagja helyettesíthető, őszintén szólva ilyesmire az ember még csak gondolni sem akar", válaszolta a Metalshrine kérdésére Petrucci. „Különös dolog ezen a témán agyalni. Olyan ez, mint az a bizonyos versenyeztető mondat: mindenki helyettesíthető... A lényege persze igaz, de azért ott van benne az is, hogy ha egy bizonyos ember nincs egy bizonyos csapatban, akkor a hangzásnak is lőttek. Minden attól függ, melyik zenekarról és pontosan kiről beszélünk. És az ember nem is akarja magát túlértékelni ilyenkor, hiszen ugye mindenki helyettesíthető..."

Petrucci elvi szinten nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a Dream Theater valamikor közösen lépjen fel Mike Portnoy, Richie Kotzen és Billy Sheehan triójával, a The Winery Dogsszal. „Ha valakivel olyan hosszú ideig játszol együtt, szerintem nem létezik, hogy soha többé ne akard látni az illetőt. Simán el tudom képzelni, hogy együtt játszunk egy fesztiválon. Minden egykori tagunkkal közös a történelmünk, és a legjobb, ha az ember megpróbálja ilyenkor tartani a baráti viszonyt. Szerintem csak így lehet élni, de a következő turnénk An Evening With Dream Theater turné lesz, szóval nem viszünk magunkkal előzenekarokat."

A Dream Theater új nagylemeze, amely a banda nevét viseli címként, szeptember 23-án jelenik meg.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.