Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Parkway Drive: elkészült a klip az Atlas slágerdalára

0514pdElkészült az ausztrál Parkway Drive új videója, méghozzá a tavalyi Atlas nagylemez legslágeresebb dalára, a Wild Eyesra, és alább meg is tekinthető. A zenekar az őszi nagy sikerű budapesti koncert után nyáron ismét Magyarországon játszik, a helyszín ezúttal a soproni VOLT Fesztivál lesz.

A csapat Atlas című legutóbbi albuma a világ minden táján hatalmas siker, különösen Európában és Ausztráliában fut kiemelten jól, de az Egyesült Államokban is feljebb tudtak vele lépni a ranglétrán. „Nem kell búcsút inteni a régi stílusunknak", magyarázta Winston McCall énekes a számos zenei újdonságot felvonultató albumról. „Az emberek egyből arra asszociálnak a változás szó hallatán, hogy bizonyos dolgokat elvesznek tőlük, de ez itt most más eset. Egyszerűen csak még több dolgot adunk nekik, méghozzá csúcsminőségben. Az Atlas tíz év összegzése: tíz év Parkway Drive-é, tíz év utazásé, tíz év életé, és tíz évé, amelynek során csak néztük, amint a világ teljesen kifordul önmagából."

A Parkway Drive július 4-én a VOLT Telekom Nagyszínpadán játszik, de a június 14-16. közötti nickelsdorfi NovaRock fesztiválon is ott lesznek.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Metal 2013-05-14 16:22
azért az erős, hogy "slágerdal" :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.