Shock!

február 26.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Parkway Drive az Arénában

Április 6-án ismét Budapesten koncertezik a Parkway Drive. A zenekar ezúttal az Arénában lép majd színpadra.

0313pwd

A sikeres nyári fesztiválos koncertek, köztük a wackenes fellépés után meghirdette 2020-as európai arénaturnéját a Parkway Drive. A Viva The Underdogs – European Revolution 2020 körút áprilisban indul Németországban, és érinti majd a legendás Wembley Arénát is, Budapesten pedig a Papp László Sportarénában játszanak Winston McCallék április 6-án. A 2002-ben, az ausztráliai Byron Bayben alapított metalcore-zenekar hatodik, tavaly tavasszal kihozott lemeze, a Reverence kapcsán játszik ismét a fővárosban.

Az este folyamán több neves előzenekar is játszik majd, akiknek a neve később derül ki, de már most érdemes úgy tervezni, hogy érdemes lesz korán érkezni az Arénába. A jegyértékesítés pedig szeptember 17-én délelőtt indul. A kiemelt állójegyek 16.900 forintba, a normál állójegyek 14.900 forintba, az ülőjegyek 12.900 – 16.900 forintba kerülnek. Részletek itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#4 nemmondommeg 2019-09-13 13:28
Idézet - draz:
ööö...érdekes ez.
a Slayer nem töltötte meg az Arénát, most megpróbálja egymás után a Ghost (aki asszem 2 éve egy BN-t nem töltött meg 10.000ért, most 12.500-ért próbálja meg, de térképet nézve elfordított színpaddal), a Sabaton (népszerűek itthon, de azért az aréna nagy kérdés, szintén elforgatott színpaddal, 14.900-ért, a Slipknot (pár éve azon jó sokan voltak) talán megtölti, de a 27.900-as kiemelt álló brutál, és végén van a 5FDP/Megadeth, ami szerintem teljes vakrepülés, 21.900-as kiemelt állóval, normál színpadképpel. Egyrészt örömteli, hogy az arénában metállal indul az év, másrészt szomorú, hogy ennyibe kerül egy jegy, de ugye a kereslet szabja meg. A 5FDP-re kíváncsi leszek, ne legyen igazam, de szerintem ordasnagy bukta lesz. Nem tudom felmérni, hogy mekkora rajongótábora van nekik, a Megadethre nem lehet építeni, nem egy Slayer szint, és ott sem volt közel sem teltház. Az elő-előzenekar meg csak azért megy velük, hogy legyen ki pótolja Ivant, vagy épp azért, mert jól pótolta őt. Szurkolok nekik, főleg amiatt, hogy Leónak legyen valami itthoni visszacsatolása , hogy jó amit csinál...Mostanában tényleg furcsán sok aréna koncert lesz (A Dream Theatert még nem is említetted), de a felsoroltak közül egyik sem fogja használni az aréna teljes konfigurációját . Mondjuk a Slayer sem használta. A Ghoston kívül még a DT tuti elforgatott színpaddal fog játszani, de tippem szerint a Parkway és a Sabaton is. Úgy elvileg olyan 3500 a befogadóképessé g, ami azért annyira nem lehetetlen. Nem hiszem hogy teltház lesz bármelyiken is, de azért annyira gyér nézőszámra sem számítok. Inkább a Slipknot az érdekes szerintem, úgy emlékszek 2015-ben az egész aréna meg volt nyitva, most a legfelső 300-as szektorok teljesen le vannak zárva, gondolom a Voltos koncert miatt. De még ehhez képest is jóval lassabban fogynak a jegyek, amikor legutóbb néztem, az ülő még kb sehogy sem állt. A tendenciának egyébként örülök, hogy egyre több turné jut el hozzánk, viszont kíváncsi leszek ki fogja ezt pénzzel kibírni, engem konkrétan a felsoroltak közül az összes érdekelne, de nem tudom, hogy mennyi fog ebből tényleg összejönni, egyelőre csak a Slipknotra van jegyem.
Idézet
 
 
#3 maradonnna 2019-09-13 12:03
A Brutal Assaulton jók voltak!
Idézet
 
 
#2 draz 2019-09-13 12:03
ööö...érdekes ez.
a Slayer nem töltötte meg az Arénát, most megpróbálja egymás után a Ghost (aki asszem 2 éve egy BN-t nem töltött meg 10.000ért, most 12.500-ért próbálja meg, de térképet nézve elfordított színpaddal), a Sabaton (népszerűek itthon, de azért az aréna nagy kérdés, szintén elforgatott színpaddal, 14.900-ért, a Slipknot (pár éve azon jó sokan voltak) talán megtölti, de a 27.900-as kiemelt álló brutál, és végén van a 5FDP/Megadeth, ami szerintem teljes vakrepülés, 21.900-as kiemelt állóval, normál színpadképpel. Egyrészt örömteli, hogy az arénában metállal indul az év, másrészt szomorú, hogy ennyibe kerül egy jegy, de ugye a kereslet szabja meg. A 5FDP-re kíváncsi leszek, ne legyen igazam, de szerintem ordasnagy bukta lesz. Nem tudom felmérni, hogy mekkora rajongótábora van nekik, a Megadethre nem lehet építeni, nem egy Slayer szint, és ott sem volt közel sem teltház. Az elő-előzenekar meg csak azért megy velük, hogy legyen ki pótolja Ivant, vagy épp azért, mert jól pótolta őt. Szurkolok nekik, főleg amiatt, hogy Leónak legyen valami itthoni visszacsatolása , hogy jó amit csinál...
Idézet
 
 
#1 valarmorgulisz 2019-09-13 11:09
Azon túl, hogy láttam már őket fesztiválon tavaly élőben és szétvittek, meglehetősen borsosnak érzem a 17ezer körüli jegyárat, ha Aréna ha nem. Mégis rétegzene, még sincsennek olyan régóta a pályán. Remélem nem ez lesz a standard, hogy egy átlagosan ismert és elismert zenekar 20 ezer körül jön le, mert ez húzós. Vagy hoznak még 2-3 ilyen kaliberű bandát és akkor ok, de ezt meg nem tudjuk.

Nem vagyok rosszul kereső(igaz hú de gazdag sem), de eddig ha csak az év elejét nézem a Slipknot, Megadeth meg ez a buli jegyárban 60ezer. És nem utaztam le, nem ettem nem ittam. Szerintem ez sokaknak megengedhetetle nül magas luxus.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.