Shock!

február 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ozzy Osbourne svájci gyógykezelése is elmarad a koronavírus miatt

A jelenlegi helyzetben természetesen nem utazhat áprilisban speciális gyógykezelésre Svájcba Ozzy Osbourne. Az énekes Parkinson-kórja miatt vett volna részt egy különleges terápián Európában.

1108ozzy

Noha eredetileg egy svájci gyógykezelés miatt tolták el Ozzy Osbourne tavaszra tervezett észak-amerikai turnéját, a koronavírus-járvány miatt végül természetesen az egészségügyi út sem valósulhat meg. „Törölnünk kellett a svájci utat”, mondta az énekes felesége és menedzsere, Sharon a CBS-en futó, The Talk című műsorában. „Április 8-án indultunk volna a kezelésre. Mi is azt tesszük most, mint mindenki más: csendesen elvagyunk otthon, és megpróbáljuk magunkat távoltartani mindenkitől. De rémisztőnek találom ezt az időszakot, őszintén. Kimondottan félelmetes megélni ezt az egészet. Minden este sírok, amikor nézem a hírekben, ahogy emelkedik az áldozatok száma, és egyre többen kapják el a vírust. Teljesen kikészít a dolog, megszakad tőle a szívem.”

A februárban megjelent Ordinary Man lemez népszerűsítése a jelen körülmények között természetesen minden formában elmarad. Egyelőre nem tudni, hogy Ozzy kezelésének csúszása érinti-e az év második felében esedékes turnéterveket.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.