Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ozzy Osbourne: gitárlegendákkal készül az új album

Nagyon úgy tűnik, hogy Ozzy Osbourne nem a levegőbe beszélt, amikor tavaly előrevetítette a nagy sikert arató és nemrég bearanyozódott Ordinary Man lemez záros határidőn belüli folytatását. Az új albumon ráadásul nem akárkik vendégeskednek majd.

1005ozzy

A 73. születésnapja felé ballagó énekes a Sirius XM csatornán futó Ozzy Speaks műsorában jelentette be minap, hogy készül a következő szólóanyag, amin nem akármilyen neveket vonultat fel: „Az új lemez dalaiban olyan gitárosokkal dolgozom, mint Jeff Beck, Eric Clapton, Tony Iommi és Zakk Wylde - mesélte Ozzy. - Megírod a dalokat, majd odaadod nekik, hogy csináljanak velük azt, amit csak akarnak. Nagyon érdekesek az ilyen együttműködések. Nyilván lehet hátulütője is az ilyesfajta vendégszerepléseknek, mert ha nem találjuk meg a közös nevezőt, akkor nehéz elengedni a helyzetet és mindenki boldogtalan lesz."

Arról nem szól a fáma, hogy Ozzynak bármilyen nehézsége adódott volna a stúdiómunka ezen szakaszában, mi több, Clapton már fel is játszotta a részét, amit az énekes kiválóként jellemzett. Jeff Beck, Tony Iommi és Zakk Wylde közreműködéséről egyelőre nincsenek további részletek, azt viszont tudni, hogy a produceri teendőket ezúttal is Andrew Watt végzi, míg a ritmusszekciót olyan nehézsúlyú arcok alkotják, mint Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) és Taylor Hawkins (Foo Fighters) dobosok, valamint a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo.

Ozzy Osbourne 2022. február 2-án – a tervek szerint – a Budapest Arénában lép fel, részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 shmonsta 2021-10-05 16:56
Brutál jól hangzik, szuper lesz tutira.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.