Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Over The Darkest Season: elkészült az Angerseed új videója

0707asElkészült az Angerseed új videója a 2012-es Dawn Of A New Kingdom EP nyitódalára. A felvételek a debreceni Kaptár Music Clubban készültek, a rendező és vágó Fehértóy Péter, az operatőr Vatler Péter és Sáfrán Máté volt. A zenekar folyamatosan dolgozik első teljes nagylemeze anyagán.

„A tavalyi, zenekari szempontból igen sikeres évünk értékelésénél azt írtuk, hogy idén reményeink szerint minden téren fentebb tudunk majd lépni. Ez a kijelentés utólag sem tűnik elhamarkodottnak, hiszen annyi már az év elején biztos volt, hogy a 2014-es évünk minden eddiginél intenzívebb lesz minden szempontból!", írta pár héttel ezelőtti közleményében a csapat. „Ez főleg a koncertek gyarapodásán mérhető le leginkább, folyamatosan szerveződnek az itthoni és határon túli, kitűnőnek ígérkező bulik, azaz egyre több helyre tudunk eljutni évről-évre. Több koncerten túl vagyunk már idén is, nyáron pedig újra sok helyre eljutunk majd, és folyamatosan jönnek az új dátumok is.”

Az Angerseed eközben jól halad az új dalokkal is: terveik szerint 2015 elején kezdenek majd neki első nagylemezük felvételeinek, addig pedig a koncerteken mutatnak majd be jó pár dalt a készülő anyagról.

Az Over The Darkest Season klipje alább megtekinthető, a zenekarral készített idei interjúnkat pedig itt olvashatod.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.