Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nyilvános a House Of Gold & Bones második részének borítója

Megtekinthető a Stone Sour áprilisban érkező House Of Gold & Bones Part 2 albumának frontborítója, ami azért bír ebben az esetben különleges jelentőséggel, mivel a csomagolás volt az egyik indoka annak, hogy a zenekar két részre bontotta a szervesen egybe tartozó dupla lemezt. A kettes lemezzel egyidőben megjelenik a sztori képregényváltozata is, és hosszabb távon egy film sem kizárt az elmesélt történet alapján.

Áprilisban jelenik meg a Stone Sour kétrészes House Of Gold & Bones konceptalbumának második felvonása. A két lemezhez egy négyszámos képregény is tartozik, ami szintén a konceptalbumon végigvonuló történetet meséli el, ez várhatóan április 17-én jelenik meg a Dark Horse Comics gondozásában. A csapat azt is szeretné, ha valaki előbb-utóbb meg is filmesítené a House Of Gold & Bones sztoriját. A lemez frontborítója immáron nyilvános, bár az még nem teljesen tiszta, hogyan lehet majd a gyakorlatban is kombinálni az első rész csomagolásával.

„Ha őszinte akarok lenni, a második rész jóval sötétebb, mint az első”, mondta a ThisIsNotAScene-nek adott interjújában nemrég Corey Taylor énekes. „Amellett, hogy egy teljesen más lemezről van szó, sok tekintetben jóval inkább olyan, mintha egy mozifilm soundtrackje lenne. Tényleg nagyon tematikus. Akadnak témák az első részből, amelyek itt fedik fel magukat igazán, és zeneileg is visszaköszönnek. A mai technológiának köszönhetően a két lemez simán felpakolható az iTunes lejátszólistádra, és elejétől végig meghallgathatod őket, hogy megkapd azt a bizonyos élményt, miközben belemerülsz mindkét részbe. Zeneileg itt hallható majd egynémely a legsötétebb zenéink közül, néhány dal a legszövevényesebb és legkomplexebb muzsikáink közül, és a valaha írt legjobb kibaszott szövegeim is, hogy őszinte legyek. Meg persze néhány a legjobb nótáink közül is. Azt hittétek, az első rész jó volt? Kapjátok be! A kettes lemezről csak a Do Me A Favor dal kirugdossa a szart mindenkiből, és ez lesz az első single is, ami még januárban meg is jelenik.”

A Stone Sour a fesztiválszezonban ismét Európában koncertezik. Magyar buliról egyelőre nincs hír, de a június 21-22-ei grazi Seerock Fest 2013 fellépői között ők is ott lesznek.

 

Hozzászólások 

 
-1 #2 faktor69 2013-02-09 17:54
Akit érdekel. Stone Sour dalpremier: http://hammerworld.hu/2013/02/08/stone-sour-dalpremier-do-me-a-favor/
Idézet
 
 
+1 #1 revdav11 2013-01-31 17:17
k*vára várom már, aztán ajánlom Coreynak, hogy menjen és a Slipknottal is adjon ki egy albumot, mert már ideje lenne.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.