Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Novemberben és decemberben turnézik Európában a Black Sabbath

Hivatalosan is befejezte új nagylemezének felvételi munkálatait a Black Sabbath, miután január utolsó napjaiban Tony Iommi is feljátszotta az albumra az utolsó szólókat. Geezer Butler szerint a gitáros egészségi állapota jó és nagyon biztató. A zenekar novemberben és decemberben koncertezik Európában.

„Befejeztük a felvételeket", mondta a NAMM zenei vásáron és hangszerkiállításon Eddie Trunknak adott interjújában Geezer Butler néhány nappal ezelőtt. „Tony éppen Angliában van, és feljátszik pár szólót, aztán februárban megkezdjük a keverést, és júniusban ki is jön az album. A munkacím 13, és ez is marad, ha nem találunk ki addig valami konstruktívabbat... A szövegek nagyrészét én írtam. Ozzy mondta a dalcímeket, és ezek alapján láttam neki a munkához. Azt hiszem, tizenhat dalunk született, én pedig tizennégy szöveget írtam."

Amint azt már néhány napja szintén Geezer elárulta, a Sabbath az év vége előtt biztosan nem játszik Európában. „Április végén Új-Zélandon kezdünk, aztán megyünk Ausztráliába és Japánba. Júniusban a lemezt promotáljuk, utána júliusban és augusztusban jönnek a koncertek az Egyesült Államokban, majd október Dél-Amerikáé, Európában pedig novemberben és decemberben játszunk", mondta a basszer, aki még mindig nem tudja, hogy a lemezt feldoboló Brad Wilk vagy Ozzy ütőse, Tommy Clufetos dobol-e majd a turnén. „Nem vagyunk még benne biztosak, ki játszik velünk a koncerteken, nem tudjuk. Szerintem Bradnek vannak bizonyos kötelezettségei a Rage Against The Machine-nel. Szóval úgy gondolom, Tommy vagy Brad lesz az ember, attól függ, melyiküknek milyen az időbeosztása..."

Geezer szerint a limfómával kezelt Tony Iommi gyógyulása remekül halad. „Tony jól van, tényleg nagyon kedvezően reagál a szervezete a terápiára. Hathetente kezelésekre kell járnia, de kezd jól lenni", válaszolta az ezt firtató kérdésre.

Nem merünk magyar Black Sabbath koncertben reménykedni az év végén, de drukkolunk, hogy legalább Bécsig eljussanak...

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 mcdermott 2013-02-02 15:10
Jó sokáig keverik... :) Csak össze ne keverjék...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.