Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nézz videókat a Sons Of Apollo első élő fellépéséről!

Az augusztus 1-jei, hollywoodi Ultimate Jam Nighton élőben is bemutatkozott a Sons Of Apollo. Mike Portnoy, Billy Sheehan, Derek Sherinian, Ron „Bumblefoot” Thal és Jeff Scott Soto szupergroupjától máris megtekinthető pár videó.

0801soa

A hollywoodi Whisky A Go Góban rendezték meg az idei Ultimate Jam Nightot kedden, amelyet ezúttal az Adrenaline Mob autóbalesetben elhunyt basszere, David Zablidowsky emlékének ajánlottak. Az eseményen lépett első ízben színpadra a héten bejelentett új szupergroup, a Sons Of Apollo, amelyben két ex-Dream Theater-muzsikus, Mike Portnoy dobos és Derek Sherinian billentyűs egyesítette erőit Billy Sheehan basszerrel (Mr. Big, The Winery Dogs), Ron „Bumblefoot” Thal gitárossal (ex-Guns N’ Roses) és Jeff Scott Soto énekessel. A zenekar első nagylemeze Psychotic Symphony címmel jelenik meg október 20-án. Pár videó a fellépésről – ahol egyébként saját dalokat még nem játszottak – megtekinthető.

Portnoy és Sheehan hangsúlyozza, hogy a Sons Of Apollo nem jelenti a The Winery Dogs végét, amit egyébként az is igazol, hogy a rendezvényen a páros ismét színpadra lépett Richie Kotzennel is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.