Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Neoklasszikus, filmzenés metal Tracii Guns, Rudy Sarzo és Keith St. John új bandájától

Gunzo néven alapított új zenekar Tracii Guns. Az L.A. Guns egykori gitárosának társai Rudy Sarzo basszer (Whitesnake, Ozzy Osbourne, Quiet Riot), Keith St. John énekes (Burning Rain, Montrose, Quiet Riot) és Shane Fitzgibbon, és állítólag nem feltétlenül olyan zenét játszanak majd együtt, mint arra sokan számítanának tőlük…

Épp most fejezte be a Rikki Rockett-tel, Eric Brittinghammel és Brandon Gibsszel közös Devil City Angels első lemezének felvételeit Tracii Guns, aki azonban továbbra sem pihen, nekiállt dalokat írni másik aktuális bandájával, a Gunzóval is. „A Devil City Angels lemeze amolyan igazán jó kis középutas rock, de amikor Rudy, Keith és Shane társaságában zenélek, az bizony arra inspirált, hogy afféle neoklasszikus metalt írjak”, mondta a gitáros az Another FN Podcast With Izzy Presleynek. „És amikor azt mondom, hogy neoklasszikus, azt komolyan is gondolom. Nincs rá jobb kifejezés, így úgy fogalmaznék, hogy amolyan soundtrackes komolyzenéken is dolgoztam már korábban más projektekben, mert szeretném magam bedolgozni a filmes és televíziós vonalra is. Szóval egy rakás különböző témából válogathatok, és ha másra nem is jók ezek, arra biztosan azok, hogy célirányosan ehhez a projekthez is dolgozzak a belőlük nyert inspirációból.”

A Gunzo ettől még persze a tagok korábbi zenekaraitól is játszik majd dalokat, sőt, április végén a csapattal az L.A. Guns énekese, Phil Lewis is fellépett Las Vegasban a The Ballad Of Jayne előadásának erejéig. Tracii szerint azonban emiatt továbbra sem érdemes abban reménykedni, hogy valaha is visszatérne eredeti bandájába. „Létezik egy terv, hogy Phil is dolgozik majd közösen a Gunzóval, a lehetőség adott. De az, hogy úgy dolgozzunk közösen, amit akár L.A. Guns-reunionnek is lehet hívni, talán sosem jön össze. Arra jó esély mutatkozik, hogy érkezik még közös zene Philtől és tőlem. Biztos vagyok benne, hogy az életünkben lesz még olyan periódus, amikor együtt állunk majd színpadra.”

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.