Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem szeretném újra feltalálni a kereket”

Red Cold River címmel meghallgatható az első dal a Breaking Benjamin új albumáról. Az Ember valamikor tavasszal jelenik meg.

0703bb

Bemutatta első új dalát a Breaking Benjamin, akik legutóbbi nagylemezükkel, a Dark Before Dawnnal a Billboard-lista élére is felkerültek 2015-ben, és az anyag be is aranyozódott a tengerentúlon. A csapat új, sorrendben hatodik albuma Ember címmel jelenik meg tavasszal, és ha hihetünk Ben Burnley énekesnek, a formáció egyetlen eredeti tagjának, különösebben nagy változásokra nem kell számítani. „Nem szeretném újra feltalálni a kereket”, mondta a frontember a The Pulse Of Radiónak az albumról. „Egyszerűen csak jó zenét akarok írni, amely kiállja az idő próbáját. Mindig erre törekszem, aztán az már persze más kérdés, hogy sikerrel járok-e ezen a téren. De szerintem a rajongók látják, hogy a csapat lényege nem változik, hiszen én vagyok és mindig is én voltam a fő dalszerző, én pedig ugyanúgy dolgozom, mint mindig. Ez sem fog soha változni. Simán csak nagyon-nagyon jó nótákat akarok írni, és újabb szintre szeretném eljuttatni a Breaking Benjamin hangzását.”

A csapatnak két platinalemeze is van az Egyesült Államokban, a 2004-es We Are Not Alone és a 2006-os Phobia egyenként több mint egymillió példányban kelt el odaát.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.