Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem sok híja volt, hogy szakadékba zuhanjon a The Cult turnébusza

Csak a szerencsén múlott, hogy nem lett komoly baj abból a buszbalesetből, amit a The Cult legénysége szenvedett el Horvátországban július 4-ére virradó hajnalban. A zenekar busza éppen Splitből tartott a szlovén főváros, Ljubljana felé, amikor a busz megcsúszott és a szalagkorlátnak ütközött.

„Egyedül én voltam ébren", mondja a történtekről Ian Astbury énekes. „Hirtelen a busz élesen elkanyarodott, nekiütközött a korlátnak, aztán 45 fokban megbillent, aztán vissza, és egyensúlyba került. Kizárólag a korlát óvott meg minket attól, hogy ne zuhanjunk több mint huszonöt métert..." Maga Astbury a busz folyosójára repült, a háta, a nyaka és a válla egyaránt megsérült. A csapat és a stáb tagjai aludtak, ők nem sérültek meg. A sofőr el tudta vinni a buszt egy néhány kilométerrel arrébb található szerelőhöz, ahol végül rendberakták a járművet, így a bandának nem kellett lemondania a szlovén fellépést sem. Astbury zúzódásait lejegelték, és fájdalomcsillapítókat is kapott.

A The Cult jelenleg a nemrég kiadott Choice Of Weapon lemezzel turnézik Európában. Ezután szinte rögtön Észak-Amerika felé veszik majd az irányt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.