Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem érzem úgy, hogy jelenleg képes lennék méltó teljesítményt nyújtani”

Összes őszi Faith No More- és Mr. Bungle-fellépését törölte Mike Patton. Az énekes súlyos mentális problémákkal küzd, amelyek miatt jelenleg nem áll készen arra, hogy színpadra álljon.

1127fnm

Lemondta őszi koncertjeit a Faith No More és a Mr. Bungle, miután Mike Patton énekesnek egészségügyi gondjai támadtak. „Akadnak bizonyos problémáim, amelyeket a járvány csak tovább súlyosbított. Nem érzem úgy, hogy jelenleg képes lennék méltó teljesítményt nyújtani, márpedig nem fogok színpadra állni úgy, hogy beérem száz százaléknál kevesebbel” – írja Patton.

Külön közleményt adtak ki Mike-tól külön a Faith No More tagjai, akik nem tűnnek túl lelkesnek – mindez azonban nem meglepő, hiszen a zenekar több mint öt év szünet után állt volna ismét színpadra, és a fellépések között igen nagy léptékűek is voltak például a System Of A Down társaságában. „Igazán komoly kihívás volt visszatérni ehhez a zenéhez öt év után, de most már néhány hónapja keményen dolgozunk rajta, és az utolsó néhány próba nem hagyott kétséget bennünk azt illetően, hogy ismét csúcsformában vagyunk. Emiatt pedig igen nehéz megírnunk ezt a nyilatkozatot – áll a közleményben. – Majdnem két év járvány és tétlenség után szívszaggató volt közölnünk a híreket a stábunkkal, akikre családként tekintünk. És persze ugyanilyen fontos, hogy tudjuk, milyen sokat jelent mindez a rajongóinknak, akik nagy türelemmel támogatnak bennünket, és akárcsak mi magunk, ki akartak kicsit szakadni a jelenlegi frusztráló helyzetből. Sokan nagyon komolyan vették az elszigetelődést, és türelmesen kivárták az újból és újból elhalasztott koncerteket. Nekik most nagyon kemény átélni ezt. És ha mindez nem lenne elég, egy családtagnak segítségre van szüksége. Úgy véljük, mélyen romboló hatással járt volna Mike-ra nézve, ha megtartjuk ezeket a fellépéseket, márpedig testvérként sokkal fontosabb számunkra, mint énekesként. Száz százalékig számíthat a támogatásunkra mindebne, hogy jobban legyen. Éppúgy, ahogy most mi is a támogatásotokat kérjük.”

Patton problémáinak pontos mibenléte ismeretlen.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.