Shock!

május 20.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Nem ejtek foglyokat, szétzúzunk minden listát és elvárást”

Meghallgatható az első dal az ausztrál Thy Art Is Murder új albumáról. A Dear Desolation augusztus 18-án jelenik meg a Nuclear Blastnél.

0616thyartismurder

thyartismurder_cSlaves Beyond Death címmel bemutatta első single-jét a Thy Art Is Murder a nyár második felében érkező új lemezről, amely már a negyedik lesz a sorban tőlük. A Dear Desolationt Will Putney producerkedése mellett készítette el a zenekar, borítóját Eliran Kantor készítette, és az első anyag lesz a sorban a bandától C.J. MacMahon énekes visszatérése óta. Az albumot Ausztráliában komoly várakozás előzi meg, hiszen elődje, a 2015-ös Holy War az ausztrál listák hetedik helyére került, amihez fogható sikert a kontinens egyetlen extrém metalban utazó fogata sem produkált még.

A banda a súlyos drogproblémákból kilábalt C.J. visszatérése után már bemutatott egy No Absolution című dalt, ez azonban nem igazán volt új, hiszen alapjai még a Holy War lemezhez készültek el, csak most fejezték be.

„Rocksztárrá tettetek, istenné tettetek, halhatatlanná tettetek", írta az Instagramon korábban a visszatért frontember. „Mindent a rajongóimnak köszönhetek. Hazug drogfüggőt csináltam magamból, barátságokat veszítettem és pusztítottam el, fájdalmat okoztam a családomnak és a barátaimnak. Új emberként tértem vissza a világba, aki most a legközelebbi barátaival együtt be fogja bizonyítani: mi vagyunk a legnagyobb, legerősebb, leghatalmasabb erő a metalban. Nem ejtek foglyokat, szétzúzunk minden listát és elvárást. Átvesszük az uralmat a játékban, és olyan magasra emeljük a lécet, hogy senki sem fogja elérni sem azt, sem bennünket. C.J. McMahon vagyok, és a hátralévő időben királyként állok majd előttetek a testvéreimmel együtt."

 

Hozzászólások 

 
0 #4 teszter 2017-06-19 21:17
a szovege alapjan meg most is szet van szakadva az arc...
Idézet
 
 
-2 #3 Sanctus 2017-06-19 18:19
A szöveg alapján azt hittem végre hallhatok olyan deathcore-t, amitől értelmet nyer a műfaj... leghalványabb fogalmam sincs mit lehet ezen szeretni.
Idézet
 
 
-3 #2 cápaidomár 2017-06-19 13:50
Hát az időn túl semmit se vesz el.
Idézet
 
 
-2 #1 Szálasihónaljszőre 2017-06-19 09:18
Ez csak szerintem értékelhetetlen ???
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.