Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Néha még a legjobb dalok közül is le kell hagyni néhányat a lemezekről”

Komoly sikereket könyvelhetett el tavalyi, The Holographic Principle című nagylemezével a holland Epica, akik azonban nem rakták fel az összes akkori új dalt a lemezre. A maradék egy EP-n jelenik meg pénteken, amelyről most Immortal Melancholy címmel bemutattak még egy számot.

0730epica

Nem került fel az Epica 2016-os The Holographic Principle albumára az összes dal, amit akkoriban írt a csapat, így ezeket most szeptember 1-jén, a The Solace System című EP-n jelentetik meg. „A hallgatók egy magas minőségű kiadványt várhatnak, rajta olyan dalokkal, amelyek messze túl jók ahhoz, hogy simán csak bónuszokként szórjuk el őket", mondja Mark Jansen gitáros, a epica_czenekar kreatív motorja. „Együtt, egységes kontextusban akartuk megjelentetni ezeket a számokat. A felvételek után mindig nehéz eldönteni, melyik dalokat tegyük fel az adott lemezre, ez ugyanis néha azt eredményezni, hogy még a legjobb minőségű szerzemények közül is le kell hagyni néhányat, ha nem passzolnak igazán az album egységes hangulatába, vagy más számok szövegileg jobban kapcsolódnak a többihez."

Az EP-re az alábbi darabok kerülnek fel:

01. The Solace System
02. Fight Your Demons
03. Architect Of Light
04. Wheel Of Destiny
05. Immortal Melancholy
06. Decoded Poetry

A címadó szám egy ideje már ismert, most pedig az Immortal Melancholy című darabot is bemutatták a minialbumról. Az EP a lemezzel egységes csomagolásban, The Holographic Principle – The Ultimate Edition címmel is kapható lesz.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 deniro2 2017-08-30 17:55
Azóta sem írtatok a lemezről, ejnye...:) Sőt, ha jól látom, egyetlen Epica albumról sincs kritika a Shockon... Nem találok szavakat...:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.