Shock!

május 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nagyon jó érzés a harmadik lemezünket késznek tudni!”

Áprilisban érkezik a fővárosi southern rocker Slowmesh új nagylemeze. A III címre keresztelt album felvezetéseként a Madness In July dallal ismerkedhetünk meg.

0309slowmesh

Új albummal jelentkezik jövő hónapban a Slowmesh. „Nagyon jó érzés a harmadik lemezünket késznek tudni! Nagy menet volt! – mondja Szabó Dávid énekes. – Amennyire pozitív időszak előzte meg a második albumunkat, így a tízállomásos európai turné a Zoli Banddel, fellépés a Black Stone Cherry előtt, illetve a Halestorm előtt a Budapest Parkban, hogy csak a nagyobb eseményeket említsem, annyira másképp indultak a harmadik lemez munkálatai. A pandémiával az egész világ kifordult az addigi helyéből, de egyvalamiben mindvégig biztosak voltunk: van még mondanivalónk! Ahogy a korábbi anyagoknál is, a legelső dalíró szeánszokat most is Gárdonyban ejtettük meg Tonyáék víkendházában. Amikor már valahogy álltak a dalok, éreztük, hogy szükségünk van külső fülre. Producernek ezúttal Takács Zoltán Jappánt kértük fel, aki rengeteg jó ötlettel rukkolt elő, és sokszor átsegített minket a holtponton. A lemez felvételeit megelőzően egy tagcsere is lezajlott. Dénes távozása után, a basszusgitárosi poszton Paczári Viktor csatlakozott hozzánk. A stúdiózást már vele kezdtük meg 2022 nyarán a SounDay stúdióban. A dalok végleges formájukat a már bevált Standing Waves stúdióban nyerték el, Sohajda Péter kezei közt. Az első két lemezünket is ő keverte, jól ismer minket, tudja, mit szeretnénk hallani."

A zenekar intenzíven koncertezni is tervez a lemezzel. „Egyelőre három tavaszi dátumot hoztunk nyilvánosságra, de a puskacsőben van még legalább háromszor ennyi! Igyekszünk mindenhol olyan zenekarokat választani társnak, akiknek a bulijára mi magunk is szívesen lemennénk. Nyíregyházán például a Trident és a Huntsville Holiday lesz a játszótárs, Budapesten pedig az Eilemával és az Alvával csapunk egy masszív grunge / southern rock estet!"

A Madness In July című dal máris meghallgatható.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.